Konuyu bilmiyordum hocam. Bir arkadaş söyledi nasıl birisi olduğunu öğrendim. Kusura bakmayın lütfen.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Yahu kardeşim ne alakası var? Herkes her şeyi bilmek zorunda mı? Ben propaganda makinesine döndüğü ve saçma dizi içerdiği için 10 yıldır TV'yi açmıyorum. X'de nasıl bir varlık olduğunu da çok geç öğrendim ve ölümü umrumda olmadı.Nasıl ot gibi yaşamayı başarıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Hiç haber de mi izlemiyorsunuz?
Haber izlerim tabii ki. Bu adamın ismini ilk kez duydum. Kusura bakmayın.Nasıl ot gibi yaşamayı başarıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Hiç haber de mi izlemiyorsunuz?
Duyduklarıma göre kötü söylemleri var mış. İyi olmuş ölmesi.
Haber izlerim tabii ki. Bu adamın ismini ilk kez duydum. Kusura bakmayın.
Dostum sıkça özür dilemene gerek yok. Yaşın genç muhtemelen. Genç yaşta bir insanın siyasi içeriklerle ilgili bilgi sahibi olmasını kimse beklemiyor haliyle. Türkiye'de bu durum genel dünya ülkelerinin aksi diye özür dilemene gerek yok. Atatürk'ün yolundan devam.
Bu konulara hakim değilim daha önceden söylediğim gibi. Atatürkün yolundan şaşmayacağız.Dostum sıkça özür dilemene gerek yok. Yaşın genç muhtemelen. Genç yaşta bir insanın siyasi içeriklerle ilgili bilgi sahibi olmasını kimse beklemiyor haliyle. Türkiye'de bu durum genel dünya ülkelerinin aksi diye özür dilemene gerek yok. Atatürk'ün yolundan devam.
Geraltın kılıcı
Üstün
Ülkemizdeki çoğu insanın gündemden bihaber olduğunu düşünüyorum. Partilerin koyu taraftarlarına bakarsak dediğim anlaşılıyor.Nasıl ot gibi yaşamayı başarıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Hiç haber de mi izlemiyorsunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ölüm haberini 'Başçavuş' vermemiş mi?
Bold Pilot
Uzman
Sarı torbaya koymuşlar mı?