Winner

Üstün
Arkadaşlar nedendir bilmiyorum ama 2 gündür sırtım inanılmaz ağrıyor. Oturunca veya yatınca hiçbir problem yok. Ayaktayken hep kambur gezmek zorunda kalıyorum. Nasıl geçer bu? Randevu alayım mı sizce?

Tam şu bölge ağrıyor.

@seeraddar sizin nasıl geçmişti, yazın benzer sorunu yaşamışsınız.

Screenshot_20260616_140026_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp

Ortopediye gitmiş aynı sorunu yaşamış biri olarak çok eğik durduğum için omurga baskı yapıyor dedi eğer ileri safhaya geçseydi dik durmaya yarayan kıyafet gibi bir şey var ondan alacaktım ama bundan sonra özellikle otururken mesela PC başında falan çok eğilmeyip dik durdum, oyuncu koltuğu falan almıştım yıllar önce tabi bu dediklerim dik dura dura düzeldi. Ağrı için hap vermişti ismini unuttum eğer 1 hafta kadar eğilmeden dik durur ve yürüyüş yaparsan omurga kaslarını çalıştırırsan PC başında yarım saatte bir veya 1 saatte bir başını sağa sola çevir yukarı aşağı bak bunları yapar da hala geçmezse ortopediye gidebilirsin.

Ani hareket yaptıysan ondan dolayı da olabilir. Bende de oluyor arada. Bıçak saplanıyormuş gibi bir ağrı. 1 haftaya geçiyor genelde. Fakat yine de ortopediye gitmek iyi olur.

Sınav çalışmasından dolayı hareketsizliğiniz buna sebep oluyordur. Doktor kontrolünden sonra gerekli tedavi yapılır ve sporla devam edersiniz hayatınıza.