Çözüldü Sistem açılırken GRUB'da "unknown filesystem" hatası veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FMMX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 172
  • Etiketler Etiketler
    grup
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FMMX

Yetkin
Windows 11 açılırken GRUB loading hatası alıyorum ve sistem bazen normal açılıyor fakat bir dakika sonra mavi ekran veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Denedim hocam sonuç vermedi Ubuntu kurmuşlar disk üzerinde belli bir alan açıp sonra silmişler, bu sorun ondan sonra başladı muhtemelen disk üzerinde mbr veya gpt dönüşümü olmuş olabilir.
O zaman UUID değiştiği için EFI loader C: diskini bulamıyor, buradaki rehberle yeni bir EFI girdisi oluşturun.
Boot menüsünden direkt Windows Boot Manager ile açmayı dene.
Denedim hocam sonuç vermedi Ubuntu kurmuşlar disk üzerinde belli bir alan açıp sonra silmişler, bu sorun ondan sonra başladı muhtemelen disk üzerinde mbr veya gpt dönüşümü olmuş olabilir.

O zaman UUID değiştiği için EFI loader C: diskini bulamıyor, buradaki rehberle yeni bir EFI girdisi oluşturun.

Çözüm
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…