Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Soru
- Çözüldü
O zaman UUID değiştiği için EFI loader C: diskini bulamıyor, buradaki rehberle yeni bir EFI girdisi oluşturun.Denedim hocam sonuç vermedi Ubuntu kurmuşlar disk üzerinde belli bir alan açıp sonra silmişler, bu sorun ondan sonra başladı muhtemelen disk üzerinde mbr veya gpt dönüşümü olmuş olabilir.
Denedim hocam sonuç vermedi Ubuntu kurmuşlar disk üzerinde belli bir alan açıp sonra silmişler, bu sorun ondan sonra başladı muhtemelen disk üzerinde mbr veya gpt dönüşümü olmuş olabilir.Boot menüsünden direkt Windows Boot Manager ile açmayı dene.
O zaman UUID değiştiği için EFI loader C: diskini bulamıyor, buradaki rehberle yeni bir EFI girdisi oluşturun.Denedim hocam sonuç vermedi Ubuntu kurmuşlar disk üzerinde belli bir alan açıp sonra silmişler, bu sorun ondan sonra başladı muhtemelen disk üzerinde mbr veya gpt dönüşümü olmuş olabilir.
Bu çözüm için sonuç verebilir. deneyeceğim TeşekkürlerO zaman UUID değiştiği için EFI loader C: diskini bulamıyor, buradaki rehberle yeni bir EFI girdisi oluşturun.
Sorun çözüldü. TeşekkürlerO zaman UUID değiştiği için EFI loader C: diskini bulamıyor, buradaki rehberle yeni bir EFI girdisi oluşturun.