Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

2230

Uzman
Makaleler
21
Bazı konular görüyorum, FPS drop yediğini anlatıyor fakat sistem özelliklerini yazmamış.

Sistem özellikleri yazılmadıysa konu onaya gönderilmesin. Zorunlu alan olsun. Sistem özelliklerine nasıl bakacağını bilmeyenler için mavi ekran kategorisindeki gibi bir rehber tarzında konu açılabilir.

Son düzenleme:
Artı 13 Eksi
@Cranxiel zorunlu olması gerekmiyor ki, konu açarken gelen ekranda hatırlatma mesajı bile yeterli aslında.

Ben de bunu dedim zaten. Arkadaş sistem özelliklerini belirtmeyen konular silinsin diyor en başta sonradan isteğe bağlı olsun diyor.
Başlık hatalı olmuş, rapor göndermiştim düzeltmeleri için fakat düzeltmemişler.

İsteğe bağlı olsun demiyorum, bazı kategorilerde olacak ve zorunlu olacak. Örneğin teknik destek.

Başlık hatalı olmuş, rapor göndermiştim düzeltmeleri için fakat düzeltmemişler.

İsteğe bağlı olsun demiyorum, bazı kategorilerde olacak ve zorunlu olacak. Örneğin teknik destek.
Bu konuyla ilgili zorunlu bir şeyi onaylamıyorum ve reddediyorum. O kadar neden saydım ve hala insanlara zorunlu bir şey yaptırma çabasındasın. Başlığın gayet iyi, senin isteğin bu.

Bu konuyla ilgili zorunlu bir şeyi onaylamıyorum ve reddediyorum. O kadar neden saydım ve hala insanlara zorunlu bir şey yaptırma çabasındasın. Başlığın gayet iyi, senin isteğin bu.
Neden insanların annesinin kızlık soyadını istiyormuşum gibi davranıyorsun? Sistem bilgilerini bazı kategorilerde vermek zorundalar zaten çünkü çözüm için gerekli.

1721083245354.webp

Daha fazla örnek verebilirim, bu konuların hepsinde sistem belirtmek zorunlu olursa sorun olmaz.

Son düzenleme:
Ben o kısmı kaçırmışım, kusura bakmayın. Zorunluluk oluşursa yeni kullanıcı kazanımı düşer.
Tüm kategorilerde olmayacak zaten, örneğin Teknik Destek kategorisinde sistemi belirtmek zorundalar, daha sonradan sormak yerine zorunlu olursa sorun olmaz.

Zaten bilgilendirici bir konu açılıp aynı mavi ekran kategorisinde olduğu gibi sabitlenirse bilmeyenler de öğrenip atabilir.