Detaylar
Kim cevapladı?Bandırmalı1965
Başarılı
Hard disk eksik onu biliyorum. Başka eksik var mı? Güç kablosu var. Monitör var.
Eki Görüntüle 258917
Eki Görüntüle 258918
Eki Görüntüle 258919
Entegre ses kartı ve DAC varsa eksik yok. Ki bu da çok önemli değil.
Vâveylâ
Uzman
Bir eksik gözükmüyor da bu ana bilgisayarınız mı?
Bandırmalı1965
Başarılı
Sorduğuna göre değildir bence, bitpazarından bulmuş olabilir.
Ana bilgisayarım değil. Sunucu vesaire bir şeyler kurulur mu test etmek istiyorum.
Vâveylâ
Uzman
Mesajı Windows'tan atmış. Öyle olsaydı anakart ile işlemci verecektim bu sistemle hiçbir şey yapılmaz.Sorduğuna göre değildir bence, bitpazarından bulmuş olabilir.
Mesajı Windows'tan atmış. Öyle olsaydı anakart ile işlemci verecektim bu sistemle hiçbir şey yapılmaz.
Olmaz zaten ama Windows 10 kaldırıyordu. 11 de kaldırıyordu ama çok iyi performans vermiyordu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Vâveylâ
Uzman
Windows 11 daha benim sistemi kaldırmıyor. 2021 LTSC daha iyi gider ona. Veya Debian kurabilirsiniz.Olmaz zaten ama Windows 10 kaldırıyordu. 11 de kaldırıyordu ama çok iyi performans vermiyordu.
Öyle de dememek lazım. Nice insanlar bunlarla hala internete bağlanıyor. Günümüz teknoloji dünyası bu kadar acımasız değil.Öyle olsaydı anakart ile işlemci verecektim bu sistemle hiçbir şey yapılmaz.
Vâveylâ
Uzman
3500X'den önce ne acılar çektim hocam bir bilseniz. Elimdeki kalanları da bilgisayara ihtiyacı olan kişilere vermek istiyorum. 2 GB RAM'li Pentium sistemlerden iyidir en azından.Öyle de dememek lazım. Nice insanlar bunlarla hala internete bağlanıyor. Günümüz teknoloji dünyası bu kadar acımasız değil.