Sistemde stutter oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burak_ats
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 75
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    oluyor

burak_ats

Çalışkan
Evet arkadaşlar sorunum bu. Denediğim çözümler:

Windows 10 ve Windows 11 denendi.
AMD EXPO açık/kapalı denendi.

1 aydır bu sorunla uğraşıyorum arkadaşlar. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Başka GPU ile denemedim hocam.

Hocam hot spot 110 dereceyi gördü VRAM'ler 70 kartın sıcaklığıda 82 gördü Max hw monitörden baktım hepsine oyundayken ASUS yurt dışıden bilgi geldi normal dendi.
Hotspot 110 ise drop sebebi odur. Termal bakım yapman lazım. Kart görüntü kesmiyor mu 110'da.

Hotspot 110'da kartın görüntü kesmesi lazım normalde.

Monitörle alakası yok hocam televizyona bağladım yine var aynı şey.

MSAA X4 falan yapabilirsin bir de ayarlardan, daha iyi olur.

Hotspot 110'da görüntü kesmesi lazım o kartın normalde. VRAM sıcaklığı da o modele göre fazla, 60-70 arası normalde 4070 modellerde. Ama 70-80 arası sorun olmaz.

@burak_ats Testi uzun süre yapma, Hotspot 100 dereceyi geçiyorsa GPU-Z Sensör kısmından SS paylaş, yeterli.

Değerler şu şekilde hocam küçük küçük takılmalar oldu çektiği güç ve kullanım indi o takılmalar olurken.

Dosya Ekleri

• IMG_1526.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 32
Değerler şu şekilde hocam küçük küçük takılmalar oldu çektiği güç ve kullanım indi o takılmalar olurken.
Bu kart sıfır mı alındı 2. el mi? Hangi marka-model?

Daha önce kart açıldı mı, işlem gördü mü?

Power Limit %50 kıs, o şekilde dene bir oyunlarda. Ekran kartı yazılımı yüklü değilse Afterburner varsa ondan kısabilirsin. Fan devrini de %100 yapabilirsin yine uygulamadan. Valorant'ta bir bak o şekilde. Serviste 110 Hotspot görüp de bakım yapmadan gönderdilerse onların ayıbı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…