Detaylar
Kim cevapladı?Recklees
Uzman
Bilgisayara format atmayı denediniz mi? Denemediyseniz dener misiniz?
Kac kere attim onceden Fortnite kastigi icin fakat bir şey fark etmedi.
Görev yöneticisini açtığınızda anormal kaynak tüketen bir program var mı?
Normalde nasıl kasıyor hocam? Bilgisayarı ne zamandır kullanıyorsunuz? Görev Yöneticisi'nden değerlere bakın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Recklees
Uzman
Belleği bu kadar kullanan ne var? Günlük kullanım nasıl kasıyor? Soğutucu olarak ne var? CrystalDiskInfo indirip SSD duruma bakar mısın?
Hocam ne zamandir PSU PC'yi besliyor mu diye düşünüyorum.
Belleği bu kadar kullanan ne var? Günlük kullanım nasıl kasıyor? Soğutucu olarak ne var? CrystalDiskInfo indirip SSD duruma bakar mısın?
SSD biraz fazla sıcak değil mi? Ondan kaynaklıdır büyük ihtimalle okuma yazma hızını düşüyordur.
Recklees
Uzman
SSD biraz fazla sıcak değil mi? Ondan kaynaklıdır büyük ihtimalle okuma yazma hızını düşüyordur.
Nasıl serin tutabilirim?
Şu an kullandığınız M.2 SSD'de soğutucu veya herhangi gibi bir termal pad var mı?
Recklees
Uzman
Şu an kullandığınız M.2 SSD'de soğutucu veya herhangi gibi bir termal pad var mı?
Yok.
O zaman SSD sıcaklığından dolayı okuma ve yazma hızlarını düşürüyor düşürdüğü için kasıyor büyük ihtimalle o sebepten dolayı soğutucu almalısınız ben örnek olarak bir tane attım. Bunlardan almalısınız yoksa yüksek sıcaklık M.2'ye hasar verebilir.
Recklees
Uzman
O zaman SSD sıcaklığından dolayı okuma ve yazma hızlarını düşürüyor düşürdüğü için kasıyor büyük ihtimalle o sebepten dolayı soğutucu almalısınız ben örnek olarak bir tane attım. Bunlardan almalısınız yoksa yüksek sıcaklık M.2'ye hasar verebilir.
PSU'yu degistirmeli miyim? 1200W dusunuyorum.
Bu söylediğiniz sistem için 1200W fazla olur. Eğer işlemci ve ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorsanız kaliteli bir 650W alınabilir.