Detaylar
Kim cevapladı?theodore bagwell
Başarılı
Neye dayanarak virüs olduğunu düşündünüz hocam? Çöp kutusuna gelen şeyler muhtemelen gereksiz ghost dosyalardır.Virüs bulaşmış olabilir mi? Bugün USB takmıştım ama sadece fotoğraflara baktım bide USB takınca çöp kutuma birkaç tane dosya gelmişti ama temizledim. Kaspersky taradı bir şey bulmadı.
Eki Görüntüle 240600
james1983
Becerikli
Bilemedim hocam. İlk defa belleğin boştayken bu kadar arttığını gördüm.Neye dayanarak virüs olduğunu düşündünüz hocam? Çöp kutusuna gelen şeyler muhtemelen gereksiz ghost dosyalardır.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Ben burada bir şey görmüyorum.Virüs bulaşmış olabilir mi? Bugün USB takmıştım ama sadece fotoğraflara baktım bide USB takınca çöp kutuma birkaç tane dosya gelmişti ama temizledim. Kaspersky taradı bir şey bulmadı.
Eki Görüntüle 240600
theodore bagwell
Başarılı
Virüsler bellek değilde CPU kullanımını arttırır hocam. En azından %90'ı bu şekildedir. O yüzden panik yapmayın kaspersky bulamadıysa bir sorun yokturBilemedim hocam. İlk defa belleğin boştayken bu kadar arttığını gördüm.
james1983
Becerikli
Belleğin ilk defa bu kadar arttığını gördüm boştayken hocam.
Teşekkürler hocam bu konularda fazla tedirgin oluyorum.Virüsler bellek değilde CPU kullanımını arttırır hocam. En azından %90'ı bu şekildedir. O yüzden panik yapmayın kaspersky bulamadıysa bir sorun yoktur.
Hocam 32 GB RAM kullanıyorum.Virüsler bellek değilde CPU kullanımını arttırır hocam. En azından %90'ı bu şekildedir. O yüzden panik yapmayın kaspersky bulamadıysa bir sorun yoktur.
@theodore bagwellBelleğin ilk defa bu kadar arttığını gördüm boştayken hocam.
Teşekkürler hocam bu konularda fazla tedirgin oluyorum.
Hocam 32 GB RAM kullanıyorum.
Son düzenleme: