Güzel duruyor.

Mouse pad olarak Instagram'da önüme düşen şu site var. İstediğiniz baskıyı yapıyorlar. Ama tasarım kaliteleri nasıldır bilmiyorum.

Sitedeki yorumları da bir tık sahte gibi geldi. TurboX satan bilişim firmaları genelde böyle görselleri kanıt diye paylaşıyorlar. Biraz irdeleyince aynı evden, farklı açıdan falan çekildiğini görüyorsunuz. Tabii tamamen bu siteyi suçlamıyorum, bu tarz sitelerin de güven kazanabilmesi açısından Amazon, HB vb. üzerinden satışlara başlamaları gerektiğini düşünüyorum.

Ben olsam o bütçede 5080 toplardım fakat konu sahibi zaten keyfine topladığını belirtmiş ve ona göre görüntü ön planda olduğundan bileşenlerden kısmış. Bence konuyu gereksiz uzatmaya gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam o bütçede 5080 toplardım fakat konu sahibi zaten keyfine topladığını belirtmiş ve ona göre görüntü ön planda olduğundan bileşenlerden kısmış. Bence konuyu gereksiz uzatmaya gerek yok.

Kaldı ki şu an birçok oyunu sorunsuz oynatıyor zaten bu sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam instagram üzerinden takip edersen vereyim adımı. Fitness yapıyorum zaten günde 1 kiloya yakın göğüs yiyorum :D Tavuk dürüm ne alaka ayrıca bu nasıl bir kafa.