vladimirputin
Becerikli
Güzel olmuş hayırlı olsun. Birkaç detay eklendiğinde daha süper olacaktır.
Son düzenleyen: Moderatör:
üşenmedim hesap ettim sanırım 125 falan tutuyor bir tık fazla uçmuşum. Bir sistem daha kurmuştum kafa oraya gitmiş sanırım yine 140 ile çok fark kalmamış arasında ama haha
Nerede yaşıyorsunuz müsait zamanda gelin misafirim olun. Kiramalak nedir yakışmaz bize.
Hocam zaten günde en düşük 500 gram göğüs tüketiyorum. Spordan dolayı o savunması da boşa çıktı benim için.Benim çok hoşuma gitti, güzel günlerde kullanın hocam.
Bu konu bilgisayardan tavuk dönere nasıl gelmiş bilmiyorum ama böyle düşünüyorsanız bence siz gidip IQ değerlerinizi bir kontrol ettirin. Tavuk döner öyle aşırı sağlıklı olan bir şey de değil özellikle nereden yediğine göre de değişebilir bu durum. 1400 tane tavuk dürümü yiyip obez olacağına konu sahibi güzel bir sistem toplamış. Bu sistem onu 4-5 sene idare eder hatta belki daha fazla. 5 yıl her gün tavuk döner yiyemeyeceğine göre bir insan bu daha iyi bir opsiyon.
Estetik açısından iyi gözüküyor. Ama ben bütün parayı yine ekran kartına ve işlemciye basma taraftarıyım, kasaya vereceğim parayı iç parçalara verip uzay sistem bile kullanırım![]()