Soraka Kajmer
Çalışkan
Hocam mantığını fiyatlarını ve özelliklerini görerek söyleyebiliriz. Yeni bir konu oluşturun ve hangi bileşenler hakkında yardım almak istediğinizi yazın. Arkadaşlar da yardımcı olur.
İnanılmaz mantıklı bir açıklama yaptınız. Gözümden kaçan detayları bu mesajınızda fark ettim. Çok teşekkür ederim. O halde şöyle yapalım, aşağıya bileşenleri yazsam, hangisi mantıklı bana söyler misiniz? 4 adet bileşen var zaten. Anakart, PSU, ekran kartı, sıvı soğutucu. Bu 4 bileşeni hem ASUS'tan hem de farklı markalardan 2 farklı şekilde ayarladım ben. Hangilerini tercih etmem konusunda yardımcı olur musunuz? Aşağıya ekran görüntüsü atacağım eğer yardımcı olurum derseniz.
Arkadaşlar siz de yardımcı olur musunuz rica etsem? Şu mesajımı okumanız yeterli.
"Aşağıya bileşenleri yazsam, hangisi mantıklı bana söyler misiniz? 4 adet bileşen var zaten. Anakart, PSU, ekran kartı, sıvı soğutucu. Bu 4 bileşeni hem ASUS'tan hem de farklı markalardan 2 farklı şekilde ayarladım ben. Hangilerini tercih etmem konusunda yardımcı olur musunuz? Aşağıya ekran görüntüsü atacağım eğer yardımcı olurum derseniz."