Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alfa4211

Becerikli
  • Ekran kartı: ASUS Dual RTX 4060 Ti 8 GB
  • İşlemci: Intel Core i5-12400F
  • RAM: 16 GB 8x2
Oyunda FPS drop yaşıyorum. Ayarları ultraya aldığımda RTX kapalıyken drop oluyor, biraz oynadiktan sonra FPS 150-130 civarındayken bir anda 90'lara kadar düşüyor ve oyun kasıyor.

İnternette baktım, aynı bileşenlere sahip sistemlerde olmuyor bu durum. Bir de ek olarak Frame Generation'u açınca da ekranda yırtılmalar oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
E Ultra'ya alma. High ile arasında ne kadar fark olacak oynarken? Fark bile etmeyeceksin öyle hızlı bir oyunda. 8 GB VRAM yetmiyor Ultra için.
  • Ekran kartı: ASUS Dual RTX 4060 Ti 8 GB.
  • RAM: 16 GB 8x2.
Oyunda FPS düşmesi yaşıyorum. Ayarları ultraya aldığımda RTX kapalıyken drop oluyor, biraz oynadiktan sonra FPS 150-130 civarındayken bir anda 90'lara kadar düşüyor ve oyun kasıyor.

İnternette baktım, aynı bileşenlere sahip sistemlerde olmuyor bu durum. Bir de ek olarak frame Generation'u açınca da ekranda yırtılmalar oluyor.

Sıcaklık değerleriniz neler? Bilgisayar sanki frekans sınırlıyor gibi.

Frame generation yırtılma yapabilir ona yapacak bir şey yok.

• Ekran kartı: ASUS Dual RTX 4060 Ti 8 GB.
  • RAM: 16 GB 8x2.
Oyunda FPS düşmesi yaşıyorum. Ayarları ultraya aldığımda RTX kapalıyken drop oluyor, biraz oynadiktan sonra FPS 150-130 civarındayken bir anda 90'lara kadar düşüyor ve oyun kasıyor.

İnternette baktım, aynı bileşenlere sahip sistemlerde olmuyor bu durum. Bir de ek olarak frame Generation'u açınca da ekranda yırtılmalar oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör: