Site ne zaman düzelecek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Daffy Duck
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 541
  • Etiketler Etiketler
    site zaman
Forum sitelerinin çoğu böyle. Tamamen çözülmez diye düşünüyorum.
Yoo, Technopat gayet hızlı mesela şu anda. Ki bizden 10 kat daha fazla trafiği olduğu halde. Bize geliştirici lazım.

Bu durum benim de tadımı kaçırıyor, bazen 10-15 saniye kadar yüklenmesini beklediğim oluyor.

Yaşanılan sorun ne tam olarak? DB'mi şişkin? Server taraflı bir sorun mu?
Sorunu net olarak biz de bilmiyoruz ama benim tahminim 130 tane eklenti olması. Öksürme eklentisi var mesela, forumda biri öksürdüğü zaman yönetime haber veriyor.

Sorunu net olarak biz de bilmiyoruz ama benim tahminim 130 tane eklenti olması. Öksürme eklentisi var mesela, forumda biri öksürdüğü zaman yönetime haber veriyor.
Hocam ben de XenForo tabanlı bir foruma sahibim fakat 130 eklenti sizce çok fazla değil mi? Bunlar eğer xenforo.com üzerinden temin edildiyse bütçe nasıl dayanır?

Moderasyon taraflı bir sürü eklenti yazdırdınız diye tahmin ediyorum, bunları optimize edecek geliştirici mi arıyorsunuz kısaca. Ama kısaca 130 eklenti ciddi anlamda çok fazla yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…