RamKokusuSeven 15
Başarılı
- Makaleler
- 1
Selamlar, kazanç çıkartmak için item satışından oyun hesabı satmak istiyorum. İyi bir kazanç getirir mi? T.C. vermek güvenli mi?
Selam, kazanç çıkartmak için item satışından oyun hesabı satmak istiyorum. İyi bir kazanç getirir mi? T.C. Vermek güvenli mi?
Neden?
Asıl sahibi benim.Sattığınız oyun hesabı asıl sahibi tarafından geri çekilirse sizin başınız ağrır.
Başka kişilere göre karar vereceğim. Bilgilendirme için teşekkür ederim.O site biyometrik verileri falan kendi sunucusunda saklamıyor diye duymuştum ama doğru mu bilmiyorum.
4 5 yıldır kullanıyorum işim düşünce. Onlarca satıl / alış yaptım. Bir sorun yaşamadım. Tek kötü yani destek tarafı. Satıcısıysanız her zaman müşteriyi haklı çıkartıyorlar. Rezalet bir destek ekibine sahipler.Selamlar, kazanç çıkartmak için item satışından oyun hesabı satmak istiyorum. İyi bir kazanç getirir mi? T.C. vermek güvenli mi?
Sizce girmeli miyim? İyi para getirir mi?4 5 yıldır kullanıyorum işim düşünce. Onlarca satıl / alış yaptım. Bir sorun yaşamadım. Tek kötü yani destek tarafı. Satıcısıysanız her zaman müşteriyi haklı çıkartıyorlar. Rezalet bir destek ekibine sahipler.
Getirmez. Cebine harçlık sokar. ( ne alıp satacağına bağlı yine de )
Brawl Stars hesabı mesela.Getirmez. Cebine harçlık sokar. ( ne alıp satacağına bağlı yine de )