@UnkownTecho, Anakart modelin ne?
Yok zitlaşma değil hocam, bakın:Yok hocam İntel anakartları için o kiti takıyor zaten adam'da söylüyor intel anakartları için takılması lazım diye AM5 anakartına geçtiği zaman aparatlarına baktığım zaman kit göstermiyor düz mantık takabilirsiniz diyor önce deliğe takıp sonra çevirebilirsiniz gibisine anlatıyor.
Yanlış anlamayın zıtlaşmıyorum Hocam sadece bilgilenmek istiyorum ve izlediğim bütün videolar'da böyle gördüm.
https://tr.msi.com/Motherboard/MAG-X870-TOMAHAWK-WIFI Bu anakart var hocam
Yok hocam Intel anakartları için o kiti takıyor zaten Adam'da söylüyor Intel anakartları için takılması lazım diye AM5 anakartına geçtiği zaman aparatlarına baktığım zaman kit göstermiyor düz mantık takabilirsiniz diyor önce deliğe takıp sonra çevirebilirsiniz gibisine anlatıyor.
Yanlış anlamayın zıtlaşmıyorum hocam sadece bilgilenmek istiyorum ve izlediğim bütün Videolar'da böyle gördüm.
Bakın hocam ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama AMD anakartları için böyle bir braket aparatı lazım değil diyor.Yok zitlaşma değil hocam, bakın:
Eki Görüntüle 237837
Eki Görüntüle 237838
Alttaki AMD braketi, yazıyor zaten.![]()
Tamam, şimdi anladım ben de.Bakın hocam ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama AMD anakartları için böyle bir braket aparatı lazım değil diyor.
Anakart plaketin tam arkasına takılan şeyi kastetmeye çalışıyorum umarım kendimi iyi telavuz edebiliyorumdur çünkü böyle konularda cahilimdir.
Sizin gönderdiğiniz aparat soğutucuya takılıyor hocam videolardan onu anladım.
Valla hocam ne mutlu kendimi anlatabildim kusura bakmayın ilk olarak ben anlatamadım düzgün.Tamam, şimdi anladım ben de.
O da lazım olur yani, sonuçta o yuvarlak ayakları brakete takacaksınız.
Estağfurullah. Takması zor değil, gayet basit. Kullanma kılavuzuna bakarak yaparsanız fazla zamanınızı almaz.Valla hocam ne mutlu kendimi anlatabildim kusura bakmayın ilk olarak ben anlatamadım düzgün.
Çoğu video izledim AMD anakartlarına takan bir kere görmedim umarım şaşırtmaz beni aldığım zaman montaja başladığımda uğraştırmadan yaparım hayırlısıyla.
İlk defa takacağım için heyecan var tabi![]()