Hellmonger 49
Uzman
- Thermalright Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360 mm Intel-AMD uyumlu siyah işlemci sıvı soğutucu – 2 yıl birebir değişim garantili
- MSI MAG CoreLiquid E360 360 mm siyah işlemci sıvı soğutucu: Amazon.com.tr: Bilgisayar
- MSI MAG CoreLiquid I360 360 mm siyah işlemci sıvı soğutucu: Amazon.com.tr: Bilgisayar
- ASUS PRIME LC ARGB LCD ALL-IN-ONE CPU sıvı soğutucu, keskin ekranla CPU ve GPU bilgileri, yüksek performanslı Asetek pompa, dizi-zincir fanlar: Amazon.com.tr: Bilgisayar
- Cooler Master MasterLiquid işlemci sıvı soğutucu
Bu modeller arasında kaldım. Aslında ekranlı olması, dereceleri göstermesi çok avantaj, çok işe yarıyor. Ancak soğutma performansı ve sessizliği de önemli.
Arctic'i eledim, 3000 RPM'de yapabileceği sesi tahmin edebiliyorum. Ayrıca sorunlu çıkma olasılığı da fazla, yorumlarda çok karışık. Çok tercih edilse de kafam karışık.
9700X ile kullanacağım, 105 watt da kullanıyorum, 142 watt çekiyor. PBO -15'de. Şu an bir çift kule tipi var. Bu sıcak havalarda boşta 50'lerde, C23'te 92'ye çıkıyor.
Bilmiyorum, gerekli mi sıvı soğutma ama daha iyi bir sonuç olur mu? Termal macun düzgün sürülü, MX-7 var.