Frame sökerken aralara macun dolacağı için işlemciyi de beraberinde kaldırabilir, ona dikkat et. Aniden sokete vs. düşerse pinleri bükebilir. Bir parmakla bastır o yüzden çekerken, aklında olsun. Orijinal çerçeve montajı basit zaten, o olması gerektiği gibi olacak. Dönmediği yerde salarsın vidaları. Prime 360 AIO başarılı model, Amazon satıcılı tercih edeceksin zaten, sorun yaşamazsın.
Hatırladığım kadarıyla bu AM5 Frame,
@Picky 'de noktalanma yapmıştı X3D'de. O yüzden sen de işlemcinin arka yüzünü noktalanma var mı yok mu diye kontrol et.
@Hellmonger
MSI MAG Core Liquid PUMP Failure başlıkları ile dolu reddit.
Kimseye bu vakte kadar önermedim, düzeltildi mi vs bilmiyorum çünkü bir kere adı çıkmış, tekrar toparlanması zaman alacak.
Benim dikkatimi evvelden beri çeken havadisler vardı artık %100 eminim.
Bir defa AMD ryzen 4000 Zen2 serisini yeniden getiriyor, 5800x3D aslında gelmeyecekti çünkü 3D cache'yi sisteme işleyen makine eskidiği için TSMC kaldırmış, bunlar da yeni makineye göre uyarlamışlar sıfırdan yani baya bi maliyeti olmuş ondan 350 dolardan çıktı.
Adamlar para kazanacak tabi talebi de çok.
FSR 4.1 RX7000 ve 6000 serisine geliyor. RX6000 serisi Nvidia RTX 3000 serisine denk işte biliyorsunuz 6. senesi bitiyor çıkalı.
Bu adamlar muhtemelen maliyet AR-GE'sinde problem yaşıyorlar üstüne AI talebi de problem, eldekileri ve eskileri parlatma çabası baya bir ivme kazandı. DLSS 4.5 FG 6X işte vs biraz belli etmişti oyalayacakları konusunda AMD baya ciddi adımlar attı 6 senelik teknolojilere bile destek vererek.
Ubisoft yeni çıkardığı Black Flag'de Vlack Flag-Shadows comparison'larını izlerseniz kırpmalar olduğunu görürsünüz. Yazılım dünyasının kulağına da fısıldanmış bunlar, biraz vitesi boşa alın denmiş eldeki mallar ile çalışacak kadar işte kırpıp kısıp oyunları da öyle piyasaya sürüyorlar.
Şu noktalarda, özellikle herkes işlemcilerine, GPU'larına sahip çıksın, bu ne kadar sürer TBA. o yüzden undervolt basabildiğiniz kadar basın.
Ram konusuna değinmedim, Hynix yoksa zaten EXPO1 açıyorsa yatın kalkın dua edin. Hynix'e soğutma uygulandığında anakart üreticilerinin de bildiği var ki 1.65V kilidi koymuşlar. 1.65v'a kadar yürüyün gitsin rekabetçi oyun müdavimiyseniz. Bu oyunlarla işi olmayan NB/SOC 1v-1.15V arasında UV basıp işlemciyi rahatlatabilir.