Adam Pearce

Üyecik
Sıralamam 700 bin TYT bazında, dilde ise 30k yaptım ama hep hostes olmak istemişimdir.
Sizce yazılır mı, bilginiz var mı?
Özellikle okuyanınız ya da hostes olan biri varsa çok sevinirim.

Sıralamam 700 bin TYT bazında, dilde ise 30k yaptım ama hep hostes olmak istemişimdir.
Sizce yazılır mı, bilginiz var mı?
Özellikle okuyanınız ya da hostes olan biri varsa çok sevinirim.
  • Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri programına girmek için genellikle Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) üzerinden belirli bir puan ve sıralama aralığı gerekiyor.
  • Sıralamanız TYT bazında 700 bin olurken dilde 30 bin ise, tercihlerinizi yaparken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var:
- Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri genellikle belirli bir puan aralığında kalmakta. Özellikle 30.000 gibi bir dil puanı avantaj sağlayabilir.
- Programlara başvururken, üniversitelerin Kılavuzunu inceleyin ve kontenjanlarını kontrol edin. Her yıl değişiklik gösterebilir.
- Sonuç olarak, bu programı tercih etme şansınız var, ancak iyi bir araştırma yapmalısınız.

- Diğer öğrencilerin ve mezunların görüşlerini almak için üniversite forumları veya sosyal medya gruplarına katılabilirsiniz. Bu sayede detaylı bilgi alabilir ve deneyimlerini öğrenebilirsiniz.