Ppf kaplamalar var ancak onda da boya kalkması riski var ve pahalı.

Görüntü için değer mi bu riskler yoksa beyaz al geç mi dersin?
Arabayla uğraşmayı seviyorsan, temizlerim sıkıntı olmaz diyorsan siyah değil de en azından 7 renkten biri tercih edilebilir. A konumundan B konumuna gitmek için kullanacaksan beyaz al geç. Şahsen benim son tercihim olur beyaz. Boyasız araba

Ne kadar hoş dursa da çok dikkat edilmesi gerekiyor. Yıkarken kullandığınız ürünlere dikkat etmeniz lazım. Yoksa her yerinde kılcal çizikler oluşur ve güneş geldiğinde çok kötü bir görüntü olur. Pasta cila yaptırmanız gerekir. Kendiniz yıkamıyorsanız zaten geçmiş olsun çoğu yıkama hoş muamele göstermiyor. Benim aracım gri ve gri kiri en az belli eden renklerden biri olmasına rağmen 1 gün sonrasında bile toz tutuyor. Yakından belli oluyor siyahı siz düşünün. Özelliklede bu kadar tozlu ve bir bölgede yaşadığımızı düşününce içler acısı. Birde siyah renk ışığı emer yazın arabanın içindeki sıcaklığı siz düşünün.

Gunes yanigi vs yasamadik, fakat surekli temizlik istiyor. Yikadiktan sonra bile kurulamazsan su izlerini gorebiliyorsun. Tabii asaletine degiyor benim gozumde

Peki beyaza alternatif ne var kiri çok göstermeyen?
Açık gri tercih edilebilir. Bahsettiğim gibi aracım peugeot 3008 rengi tekno gri diye geçiyor. Aylarca yıkamasam bile uzaktan bakınca temiz duruyor. Yanına yaklaşınca ortaya çıkıyor kiri. Aynı zamanda gri aracı yıkadığınızda çok güzel parlıyor.