Ben görüşümü açıkça savunuyorum. Tartışmak yerine ‘seninle konuşulmaz’ demek ise argüman yetersizliğinin itirafıdır. Fikir üretemeyenin tartışmaya dair bir iddiası olamaz.Sen de Siyasal İslam'ı savunuyorsun, seninle de tartışılmaması gerek.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Stardew Valley
Deneyimli
Ben görüşümü açıkça savunuyorum. Tartışmak yerine ‘seninle konuşulmaz' demek ise argüman yetersizliğinin itirafıdır. Fikir üretemeyenin tartışmaya dair bir iddiası olamaz.
Aynısını dedin?
creazy
Başarılı
Ahlaki yapıdan kastım toplumun korunması, adalet ve düzen. Çocuk istismarını dinle ilişkilendirmek ise ya kötü niyet ya da cehalet. İstismar ahlakın değil, ahlaksızlığın ürünüdür.
Adalet nerede? Toplum nerede korunuyor? Düzen nerede? Siz şaka mı yapıyorsunuz? Sanki ülkede ahlak var mış, adalet sağlanıyormuş, düzen işliyormuş gibi konuşuyorsunuz. Dalga mı geçiyorsunuz? Daha geçen zehirlenme olayı oldu, nerede düzen? Kontrol nerede? Bu yıl 400'den fazla kadın cinayeti yaşanmış, sapıklar tacizciler dışarıda. 25 suç kaydı olan adam dışarıda geziyor, gidip kadın öldürüyor. Bu mu düzen, bu mu adalet?
Başörtülü kadın etek giyen kadına saldırıyor, dışarıda. Böyle bir ortamda hangi düzenden bahsediyorsunuz? Ulan var ya, sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz. Gelmiş burada adaletten, düzenden, ahlaktan bahsediyor. Cehaletle alakası yok, adam haklı; din yüzünden bu haldeyiz, siyasal İslam sağ olsun. Burada iyimser olmanın hiçbir anlamı yok.
SF26
Üstün
Dini hükümleri isteyen vakıflarınızın hepsinin geçmişteki davalarını listeleyip o çok sevdiğiniz siyasal İslam'In gerçek yüzünü çıkartayım istersen.Ahlaki yapıdan kastım toplumun korunması, adalet ve düzen. Çocuk istismarını dinle ilişkilendirmek ise ya kötü niyet ya da cehalet. İstismar ahlakın değil, ahlaksızlığın ürünüdür.
Sizin ahlâk dediğiniz şeyin parayla adam satın alarak ahlâksızlıklarını örtmeniz, başka bir şey değil.
Dinin arkasına saklanan şeyh bozuntularına tapanlardan başka bir şey olmadığınızı hepimiz biliyoruz.
TÜGVA'nın yönetim kurulu, Ensar Vakfı gibi vakıflar ve yönetim kurullarının siyasal İslam isteyip de İslam'a ters neler yaptıklarını da biliyoruz.
İBDA-C terör örgütünün artıklarının Saraçhane'deki Anayasa Madde 34 kapsamında toplanan ülkenin en iyi öğrencilerine 'Cenk, Cihat, Şehadet' sloganları atarak palalarla saldırdıklarını da biliyoruz.
Daha da konuşayım mı, ister misin? Çok sevdiğiniz Menzil Tarikatı'nın rezilliklerini de dökeyim çok istiyo'san.
Stardew Valley
Deneyimli
Dini hükümleri isteyen vakıflarınızın hepsinin geçmişteki davalarını listeleyip o çok sevdiğiniz siyasal İslam'in gerçek yüzünü çıkartayım istersen.
Sizin ahlâk dediğiniz şeyin parayla adam satın alarak ahlâksızlıklarını örtmeniz, başka bir şey değil.
Dinin arkasına saklanan şeyh bozuntularına tapanlardan başka bir şey olmadığınızı hepimiz biliyoruz.
TÜGVA'nın yönetim kurulu, Ensar Vakfı gibi vakıflar ve yönetim kurullarının siyasal İslam isteyip de İslam'a ters neler yaptıklarını da biliyoruz.
İBDA-C terör örgütünün artıklarının Saraçhane'deki Anayasa Madde 34 kapsamında toplanan ülkenin en iyi öğrencilerine 'Cenk, Cihat, Şehadet' sloganları atarak palalarla saldırdıklarını da biliyoruz.
Daha da konuşayım mı, ister misin? Çok sevdiğiniz Menzil Tarikatı'nın rezilliklerini de dökeyim çok istiyor'san.
Evet.
Vikipedi'ye göre İBDA-C:İslam'i Büyük Doğu Akıncıları Cephesi veya kısaca İBDA-C, Necip Fazıl Kısakürek'in ortaya koyduğu Büyük Doğu ideolojisi doğrultusunda Türkiye Cumhuriyeti'ni kaldırarak yerine Orta Doğu'da "Başyücelik Devleti" adında bir federe Sünni İslam devleti kurmayı amaçlayan silahlı örgüt.
SF26
Üstün
İBDA-C'nin ülkemizce terör örgütü ilan edildiğini de ekleyeyim.Evet.
Vikipedi'ye göre İBDA-C:İslam'i Büyük Doğu Akıncıları Cephesi veya kısaca İBDA-C, Necip Fazıl Kısakürek'in ortaya koyduğu Büyük Doğu ideolojisi doğrultusunda Türkiye Cumhuriyeti'ni kaldırarak yerine Orta Doğu'da "Başyücelik Devleti" adında bir federe Sünni İslam devleti kurmayı amaçlayan silahlı örgüt.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-
-
-
-
-