2267

Becerikli
ETS 2'de çok fazla zaman geçiren biriyim ve tırlarla iç içeyim neredeyse. ATS alamalı mıyım? Çünkü artık ETS 2'den başka simulasyon oyunları da oynamak istiyorum. Gneenllikle ETS 2, Farming Simulator gibi sakin oyunlar hoşuma gidiyor. Şimdi boşunada 100TL para dökmek istemiyorum. Çünkü iade edebileceğimin farkındayım ama beğenmesem bile 10 saat oynayacağımında farkındayım. V900 direksiyon seti ile birlikte oynamayı planlıyorum. Daha önce oynayanlar veya oyunla ilgili yorumu olanlar biraz yardımcı olursa sevinirim çok kararsızım.

Ben daha önce ATS oynadım. Eğer farklı şeyler denemek istiyorsan alabilirsin. Bence güzel bir oyun.

ATS çoğu anlamda ETS'nin aynısı. Yollar daha düz ve uzun. Coğrafya Amerika coğrafyası. Tırlar Amerikan tipi. Başka fark yok. Fiyatına değmez ama indirim falan olsa alınır.

Katılıyorum. O zaman yaz şndirimlerinde ATS alayım eğer çok beğenirsem DLC'leriden satın alırım teker teker. Teşekkürler yanıtlar için.

ATS'yi daha çok seviyorum. Amerikan tırlarının şekli daha çok hoşuma gidiyor. Eğer o anlamda bir farklılık olsun dersen al ama oynanış olarak ETS2'nin aynısı. Farklı simülasyon oyunları oynamak istiyorum diyorsun, ATS alırsan farklı bir simülasyon oyunu oynamış olmazsın.

ETS 2'de çok fazla zaman geçiren biriyim ve tırlarla iç içeyim neredeyse. ATS alamalı mıyım? Çünkü artık ETS 2'den başka simulasyon oyunları da oynamak istiyorum. Gneenllikle ETS 2, Farming Simulator gibi sakin oyunlar hoşuma gidiyor. Şimdi boşunada 100TL para dökmek istemiyorum. Çünkü iade edebileceğimin farkındayım ama beğenmesem bile 10 saat oynayacağımında farkındayım. V900 direksiyon seti ile birlikte oynamayı planlıyorum. Daha önce oynayanlar veya oyunla ilgili yorumu olanlar biraz yardımcı olursa sevinirim çok kararsızım.
Bende kararsız kalıp almıştım ama 10 saat falan oynadım. Singleplayer oynuyorsanız ATS, ETS'den çok daha iyi.