Sizce başıboş gezen sokak köpekleri toplatılmalı mı?

• Hayır, toplatılmamalı. Onlar da bir can.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    50
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece toplatmak yeterli bir eylem değil, yapmış olmak için yapılmış bir şey olur o kadar, halkın vergileri sömürülür.
Toplatılmalı, uyutulmalı ve hadım edilmeli.

Soru eksik olmuş, bu işten para kazananlar hariç herkes toplatılmalı der. Soru uyutulup uyutulmamasıysa uyutulmalılar, ülkede bu kadar hayvanı kaldıracak barınak yok.

Benim savunduğum nokta şuydu her zaman;
Ülkede onlarca milyoner insan var. Bağış kampanyası düzenlensin, herkes oraya para göndersin, her ile belli yerlere barınaklar yapılsın ve hem hayvanseverlerin hem de milyonerlerin yardımlarıyla köpekler oralara toplansın.

Böyle bir şey söz konusu değil mi ? O zaman çıkan karar neyse uygulansın. Ben canımı sokakta bulmadım. Benim Alzheimer hastası babam, dizinde sıkıntı olan annem var. Onların kılına zarar verirse herhangi bir köpek, bırakın o köpeği ilimdeki bütün köpekleri kovalarım.

Benim savunduğum nokta şuydu her zaman;
Ülkede onlarca milyoner insan var. Bağış kampanyası düzenlensin, herkes oraya para göndersin, her ile belli yerlere barınaklar yapılsın ve hem hayvanseverlerin hem de milyonerlerin yardımlarıyla köpekler oralara toplansın.

Böyle bir şey söz konusu değil mi ? O zaman çıkan karar neyse uygulansın. Ben canımı sokakta bulmadım. Benim Alzheimer hastası babam, dizinde sıkıntı olan annem var. Onların kılına zarar verirse herhangi bir köpek, bırakın o köpeği ilimdeki bütün köpekleri kovalarım.
Çoğu insan parmakla ittirince yıkılacak evlerde yaşarken, köpeklerin hepsini özel hizmet ile bakmak nasıl bir fikir bilemedim. Kendimize mi az değer gösteriyoruz acaba?

Basit bir barınak yaptırmakla milyonlarca evi kentsel dönüşümle bir mi tuttun hocam az önce?

Hayır sadece köpeklerin bu kadar masraf ve ilgiyi hakettiğini düşünmüyorum, bir miktar köpek hayatta kalacak şekilde diğerleri uyutulmalı veya sahiplendirilmeli.

Bence bütün hayvanlar değil de şehir şehir ya da ilçe ilçe internet üzerinden herkes oylama yapsa o sonuca göre işlem yapılsa daha iyi olur. Hayvanların yaşadığı yer de etki ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.