Sizce başıboş gezen sokak köpekleri toplatılmalı mı?

• Hayır, toplatılmamalı. Onlar da bir can.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    50
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayvan sokakta kalıyor, sen diyorsun mama. O ne bulsa yer, korkma. Sanırım hiç köpek bakmadın.
Yukarıdaki mesajımda Napoli Mastifi, Amerikan Akitası ve Doberman'ı iş yerimizde baktığımızı belirtmiştim.
Zaten o hayvanı sokakta bırakmalarının sebebi barınak, yani gene dönüp dolaşıp rezalet barınak sistemimize - a pardon ölüm kampları demem lazımdı- küfür etmemiz gerekiyor.

Yukarıdaki mesajımda Napoli Mastifi, Amerikan Akitası ve Doberman'ı iş yerimizde baktığımızı belirtmiştim.
Zaten o hayvanı sokakta bırakmalarının sebebi barınak, yani gene dönüp dolaşıp rezalet barınak sistemimize - a pardon ölüm kampları demem lazımdı- küfür etmemiz gerekiyor.
Hiç kimse sana mükemmel bak demiyorum. Sıcak bir yuva, karnını doyuracak yemekler ve bir kap su al, besle diyoruz. Mükemmeliyetçi olmaya gerek yok; sokakta kalmasından iyidir.

Hiç kimse sana mükemmel bak demiyorum. Sıcak bir yuva, karnını doyuracak yemekler ve bir kap su al, besle diyoruz. Mükemmeliyetçi olmaya gerek yok; sokakta kalmasından iyidir.
Karnını doyuracak yemeği daha biz yiyemiyoruz hayvana nasıl verelim diyorum ben de sana.
Sıcak yuvayı da devletime verdiğim vergiler sağlayacak ama onlar daha çok Ağrı Gençlik Kolları'nın eğlencelerine gidiyordu doğru.

Gerçekten saldırgan olanlar tespit edilip, toplanabilir. Eğitilir, düzelmezse, uyutulur ama her köpeğin toplanması saçma, zararsız köpekler de var, süratından, hal ve hareketlerinden belli oluyor aslında, tabii sağı solu belli olmayanlar da var.

• Beğendim
İfadeler: 905
Gerçekten saldırgan olanlar tespit edilip, toplanabilir. Eğitilir, düzelmezse, uyutulur ama her köpeğin toplanması saçma, zararsız köpekler de var, süratından, hal ve hareketlerinden belli oluyor aslında, tabii sağı solu belli olmayanlar da var.
Zaten yasada hasta/yaşlı/saldırgan olanların toplanacağı belirtilmiş. Bunun kötüye kullanılıp kullanılmayacağını bilemeyiz ama kağıt üstünde çok doğru yasa.

İnsanlar bana göre "yaratıcı dışı" olduğu için yeryüzünde sayıları olması gerekenin çok üstünde, dolayısıyla diğer canlılara yaşam alanı kalmıyor. Hal böyle olunca ya çoğalmalarını önleyeceksin ya da öldüreceksin. Bunlar iyi günler insan nufusunu azaltma girişimleri de olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.