Bahsettiğiniz şeyi destekleyecek herhangi bir bilimsel bir şey yok. En fazla babanız ve annenizde olsaydı belki olabilir derdim. Bu konuyu gereksiz bir takıntı haline getirmişsin vazgeçmeni öneririm sana zarardan ve stresten başka bir şey getirmeyecektir.
Avusturya - TR 0-2 maçını izle, Diriliş Ertuğrul ilk sezonu bitir, biraz Fatih Sultan Mehmet İstanbul fetih editleri izle Türklüğün kabarır evin içinde ne mutlu TÜRKÜM diyene diye gezersin.
Havalı olmazsın, insanların sana aptal ergen gözüyle bakma sebebinden başka bir şey değil bu. Sen Türk'sün Türk kal. Irkını değiştiremezsin. Onlara sempati duyabilirsin, seçebilirsin ama kendini o ırktan görmemelisin.
Zaten kendin de diyorsun, "havalı olurum diye düşünmüştüm". Yani içinde Japon geni yok, havalı olduğunu düşündüğün için kendine Japon dedirttirmeye çalışıyorsun.
Merhaba. Genetik merakımdan ötürü şöyle bir deney yaptım. Önce Full Japon adamın fotoğrafını koydum, sonra da yavaş yavaş Japon adamın yüzüne kendi yüzümü oturttum. Video 3 dakikadır. Yavaşça izleyin derim. Doğu asyadan geçer miyim sizce? Avrupa ve Asya karışımı bence.
Havalı olmazsın, insanların sana aptal ergen gözüyle bakma sebebinden başka bir şey değil bu. Sen Türk'sün Türk kal. Irkını değiştiremezsin. Onlara sempati duyabilirsin, seçebilirsin ama kendini o ırktan görmemelisin.
Zaten kendin de diyorsun, "havalı olurum diye düşünmüştüm". Yani içinde Japon geni yok, havalı olduğunu düşündüğün için kendine Japon dedirttirmeye çalışıyorsun.
Evet ama "keşke Türkiye'de savaş çıksa da Kore'ye kaçsak" diyenlere Türk sıfatını yakıştıramazsın. Tüm Orta Asya'yı ele geçirmiş, zamanında aynı anda çöküş zamanı 5 devletle savaşıp galip gelen, zamanında 3 kıtaya da hakim olan koskoca Türk ırkının böyle evlatları olamaz.
Gözlerin veya çenenin Japon birine benzemesi her zaman ırk benzerliği anlamına gelmez.
Bak bende Japon hayranıyım ancak hayranlığımı Toyota markasına yansıtıyorum, ben Japonların zekasına, mühendisliğine ve Toyota'larına hayranım, senin gibi ırkımın Japon olduğunu söyleyerek dolaşmıyorum. Dediğim gibi eğer Japonları seviyor isen sev, ama ırkını olaya karıştırma.