Optimistik düşünmeye çalışmaya çalıştığım için, gerçeklikten kaçmak zevk veriyor.Evet ama "keşke Türkiye'de savaş çıksa da Kore'ye kaçsak" diyenlere Türk sıfatını yakıştıramazsın. Tüm Orta Asya'yı ele geçirmiş, zamanında aynı anda çöküş zamanı 5 devletle savaşıp galip gelen, zamanında 3 kıtaya da hakim olan koskoca Türk ırkının böyle evlatları olamaz.
Gözlerin veya çenenin Japon birine benzemesi her zaman ırk benzerliği anlamına gelmez.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu arada kaç yaşında olduğunu sormamda bir sakınca var mı?Optimistik düşünmeye çalışmaya çalıştığım için, gerçeklikten kaçmak zevk veriyor.
24 Yaşındayım. 27 Temmuz'da 25 olacağım.Bu arada kaç yaşında olduğunu sormamda bir sakınca var mı?
Sokak ortasında kedi kulakları takıp, Nyan nyan diye sesler çıkartıp (Zaten sesim japonlara çok benziyor, özellikle Naruto şarkısını söyleyen Japona) ince sesimle nyan nyan sesleri çıkartmak istiyorum. Hoşuma gidiyor, türkiyede gelecekteki eşiminde türk olacaksa bile, Japon zihniyetli olmasını isterdim.
Bu arada Naruto şarkısı (Kana BOON) sesi:
Bu da benim sesim (Japonca denemesi):
Mixleri de kendim yapıyorum zaten.
Sokak ortasında kedi kulakları takıp, nyan nyan diye sesler çıkartıp (zaten sesim Japon'lara çok benziyor, özellikle Naruto şarkısını söyleyen japona) ince sesimle nyan nyan sesleri çıkartmak istiyorum.
Bence Japon imparatorlarına özensen daha iyi, karizması var en azından.
Eğlence neresinde onların? Onii-Chan, Yamate vb vb. Hiçbir tatlı renkli bir şey yok.Bence Japon imparatorlarına özensen daha iyi, karizması var en azından.
Bu konuma bakarsanız, beni daha iyi anlayacaksınız. Sayfalar çok ama okursunuz herhalde.Bence Japon imparatorlarına özensen daha iyi, karizması var en azından.
Sana tavsiyem gerçekliğe uyanmalısın. Bu kadar Japon anime dünyasında yaşamak algının bozar, gerçekleştikte kal.
Peki diğer konuma bakabilir misin? Uzun ama okursun herhalde.Sana tavsiyem gerçekliğe uyanmalısın. Bu kadar Japon anime dünyasında yaşamak algının bozar, gerçekleştikte kal.
Ha bak belki o vardır, yüzyıllar boyunca aynı coğrafyada yaşamış bir toplumuz, Yunanlarda Türk, Türklerde de Yunan geni olabilir de Japon zor.
Bir bakayım hocam.Peki diğer konuma bakabilir misin? Uzun ama okursun herhalde.
- Makaleler
- 1
Bkz. weeabo
Peki tarihimizin yoğun olduğu Çin? Birde kore?Ha bak belki o vardır, yüzyıllar boyunca aynı coğrafyada yaşamış bir toplumuz, Yunanlarda Türk, Türklerde de Yunan geni olabilir de Japon zor.