Evet ama "keşke Türkiye'de savaş çıksa da Kore'ye kaçsak" diyenlere Türk sıfatını yakıştıramazsın. Tüm Orta Asya'yı ele geçirmiş, zamanında aynı anda çöküş zamanı 5 devletle savaşıp galip gelen, zamanında 3 kıtaya da hakim olan koskoca Türk ırkının böyle evlatları olamaz.

Gözlerin veya çenenin Japon birine benzemesi her zaman ırk benzerliği anlamına gelmez.
Optimistik düşünmeye çalışmaya çalıştığım için, gerçeklikten kaçmak zevk veriyor.

Bu arada kaç yaşında olduğunu sormamda bir sakınca var mı?
24 Yaşındayım. 27 Temmuz'da 25 olacağım.

Sokak ortasında kedi kulakları takıp, Nyan nyan diye sesler çıkartıp (Zaten sesim japonlara çok benziyor, özellikle Naruto şarkısını söyleyen Japona) ince sesimle nyan nyan sesleri çıkartmak istiyorum. Hoşuma gidiyor, türkiyede gelecekteki eşiminde türk olacaksa bile, Japon zihniyetli olmasını isterdim.

Bu arada Naruto şarkısı (Kana BOON) sesi:

Bu da benim sesim (Japonca denemesi):

Mixleri de kendim yapıyorum zaten.

Sokak ortasında kedi kulakları takıp, nyan nyan diye sesler çıkartıp (zaten sesim Japon'lara çok benziyor, özellikle Naruto şarkısını söyleyen japona) ince sesimle nyan nyan sesleri çıkartmak istiyorum.

Bence Japon imparatorlarına özensen daha iyi, karizması var en azından.

Eğlence neresinde onların? Onii-Chan, Yamate vb vb. Hiçbir tatlı renkli bir şey yok.

Bu konuma bakarsanız, beni daha iyi anlayacaksınız. Sayfalar çok ama okursunuz herhalde.