Sizce bende bir miktar Japonluk var mıdır?

Dedeniz veya babaanneniz'i ziyaret edin. Bir de anneanneniz ve anne tarafından dedeniz'i de ziyaret edip sorabilirsiniz.

İfadeler: 439
Dedeniz veya babaanneniz'i ziyaret edin. Bir de anneanneniz ve anne tarafından dedeniz'i de ziyaret edip sorabilirsiniz.
Muhtemelen onlarda bilmiyordur. Bu arada genelde Ordu yerlisi insanlar hangi asya ülkelerinden geçer?

Muhtemelen onlarda bilmiyordur. Bu arada genelde Ordu yerlisi insanlar hangi asya ülkelerinden geçer?
Yozgat'lılar ve sinoplularin gözü çekik olur. Yozgat'lılarin çoğu Türkmen göçmeni, sinoplular da Özbek göçmeni.

Hocam ben çok benzetemedim yani. Ne yalan söyleyeyim.

Yozgat'lılar ve sinoplularin gözü çekik olur. Yozgat'lılarin çoğu Türkmen göçmeni, sinoplular da Özbek göçmeni.
Peki Özbekler ve Türkmenlerin bir miktar Doğu Asya ülkeleriyle karışmış olma ihtimali ne kadar?

Hocam ben çok benzetemedim yani. Ne yalan söyleyeyim.
Ama sanki %100 alakasız da değilmiş gibime geliyor.

Peki Özbekler ve Türkmenlerin bir miktar Doğu Asya ülkeleriyle karışmış olma ihtimali ne kadar?
Yok, en fazla biraz cinlilik vardır. O da tarihten. Ruslasma derseniz olabilir.

Siz en iyisi para biriktirin ve Ancestry'den DNA testi alın. Sonrasında ham veri dosyanızı MyHeritage, FamilyTreeDNA ve Gedmatch'e yükleyin, hepsinden bir görüş alın. Hem siz rahat edersiniz hem de neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız.

Bunu %100 bilemeyiz, tahminimce yoktur. Varsayım ve gerçeklikten uzak şekilde yaşamanız, hobileriniz vs. kişisel özellikleriniz, ırkınızı belirlemez. "Çekik gözlüyüm, asyalıya benziyor olabilirim" demek sadece kendinizi kandırmaktır. Ben pek benzetemedim o videoda da.

Yavaş geçiş yapılırsa şu videodakiler de birbirine benzer zaten:

Gerçeklere uyanıp hayal aleminden uzaklaşmanızı tavsiye ederim, vereceğim en akıl dolu tavsiye bu olur. Gidin bir test yaptırın ve detayları öğrenin, aileniz dediğiniz yerlerdeyse mantıken Türkiye Türk'ü oluyorsunuz. Bunu germenin, sorgulamanın mantığı çok abes kaçar. İyi Sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…