E hocam adamlar ABD'den kit yollayıp geri alıp labaratouvarda testi hayrına yapmaz tabi :D

Ancak dediğim gibi etnik köken hayatınıza etki eden bir unsur değil o yüzden boşverin derim.
Göz şekli, surat şekli benzerlikler bence var. Çokta uzak değil. Bu yüzden böyle bir video yaptım çünkü dikkatimi çekti. Muhtemelen Androvo Turanid ve Transcaspian olduğum içindir. Bunların pek Japonya ile alakası yok ama Orta Asya fenotipleri bunlar. Türkmenler vb.

Göz şekli, surat şekli benzerlikler bence var. Çokta uzak değil. Bu yüzden böyle bir video yaptım çünkü dikkatimi çekti. Muhtemelen Androvo Turanid ve Transcaspian olduğum içindir. Bunların pek Japonya ile alakası yok ama Orta Asya fenotipleri bunlar. Türkmenler vb.
Demeye çalıştığım o değil istersen %100 Etnik Japon ol ne etkisi olacak. Japon değilsin ki. Türksün. Türkçe konuşup Türkiye'de büyüyor ve yaşıyorsun. Japonya'da %100 Sırp genetiğiyle doğup büyüsen daha çok Japon olurdun.

Demeye çalıştığım o değil istersen %100 Etnik Japon ol ne etkisi olacak. Japon değilsin ki. Türksün. Türkçe konuşup Türkiye'de büyüyor ve yaşıyorsun. Japonya'da %100 Sırp genetiğiyle doğup büyüsen daha çok Japon olurdun.
Orada büyümek şart mı hocam? Ben Samsun'da doğan adamda %2.9 oranında Kore-Japon DNA'sı çıktığını görmüştüm. Daha yüksek oranda ise Orta Asya var. Bunlar gözü illa etkiler.

Buyrun benim gibi Samsun kökenli birinin yaptığı DNA sonuçları:

Orada büyümek şart mı hocam? Ben Samsun'da doğan adamda %2.2 oranında Kore-Japon DNA'sı çıktığını görmüştüm. Daha yüksek oranda ise Orta Asya var. Bunlar gözü illa etkiler.
Anlamamakta ısrar ediyorsunuz Erdem Bey demeye çalıştığım şey şu an da %X farklı bir etnik kökene sahip olmanız sizi o X milletin bir parçası yapmaz.

Ben neden benzetiyorum peki? Karşılaştırma yapınca benzerlik görüyorum. Sonlara doğru Avrupa ve Asya karışıyor sadece ama andırıyor.

Bir milletin parçası olmak %X kökeninizi kanıtlamakla olmaz orada yaşamak, dillerini öğrenmek, kültürlerine uyum sağlamak ile olur.
Peki laktoz intöleransımın olması, acı seviyor olmak gibi ve işte animelerde tatlı şeyleri seviyor olmak benim genetik olarak Doğu Asyaya yatkın olma ihtimalimi arttıran diğer unsurlar değil mi? Ben öz kişiliğin bazı özelliklerinin genetik yatkınlık sonucu oluştuğunu düşünüyorum. Hatta yabancı kaynaklar var bu konuyla ilgili.

Peki laktoz intöleransımın olması, acı seviyor olmak gibi ve işte animelerde tatlı şeyleri seviyor olmak benim genetik olarak Doğu Asyaya yatkın olma ihtimalimi arttıran diğer unsurlar değil mi? Ben öz kişiliğin bazı özelliklerinin genetik yatkınlık sonucu oluştuğunu düşünüyorum. Hatta yabancı kaynaklar var bu konuyla ilgili.
Genetik olarak Asya genetikleriniz olabilir elbette. Ancak sizin demek istediğiniz ve duymak istediğiniz cevap bu değil, şu an da fazla anime izlemekten dolayı anlık ve geçici bir ruh halindesiniz merak etmeyin zamanla geçer. Ayrıca her Asyalı Acı sever her Asyalı Laktoz toleransına sahip olur tatlı sever vs gibi şeyler doğru değildir.

Genetik olarak Asya genetikleriniz olabilir elbette. Ancak sizin demek istediğiniz ve duymak istediğiniz cevap bu değil, şu an da fazla anime izlemekten dolayı anlık ve geçici bir ruh halindesiniz merak etmeyin zamanla geçer.
Demek istediğim şey şu; Japon-Kore melezi sayılmaz mıyım? Mantıken.