Tekrar denedim de social kısmını da aktif edince perplexity bayağı iyi çalışıyormuş Google ve Bing yerine perplexity kullanırım artık. Sources kısmından çıkan siteleri Google ile test ettim ve aynı siteler çıkıyor hemen hemen. Reddit'te üstte gözüktüğü için daha kolay arama motoru olarak.

Bir türlü güzel bir arama motoru bulamadım. Whoogle deneyeceğim yakın zamanda.
Perplexity denedin mi?

Tekrar denedim de social kısmını da aktif edince perplexity bayağı iyi çalışıyormuş Google ve Bing yerine perplexity kullanırım artık. Sources kısmından çıkan siteleri Google ile test ettim ve aynı siteler çıkıyor hemen hemen. Reddit'te üstte gözüktüğü için daha kolay arama motoru olarak.

Perplexity denedin mi?
AI Arama motorlarına pek sıcak bakmıyorum hocam.

DuckDuckGo ama son zamanlarda biraz sonuçlarını sevmemeye başladım; fakat arama ile ilgili ayrıca bir işim olmadığı için pek de dikkate almıyorum. Arama motoru seçimini gizlilik odaklı ve yormayacak bir arama motoru olsun olarak bakıyorum. Bu da DuckDuckGo'yu iyi kılıyor. İleriki zamanlarda belki başka bir arama motoruna geçerim. Kendi sunucunuzu alıp kurabileceğiniz arama motorları var; belki onları kullanırım. Sunucu alıp kullanırsam, onda da sunucuyu public açık yaparım yüksek ihtimalle.