Jackett deneyebilirsiniz hocam.Qbittorrent'in search'i bir turlu calismiyor bende. Denemedigim sey kalmadi. Nerede ise kendi Python'umu yazacagim, yine de calismiyor meret. Daha dogrusu gorunmuyor bile kutucuk,
Detaylar
Kim cevapladı?Reend
Başarılı
Bir türlü güzel bir arama motoru bulamadım. Whoogle deneyeceğim yakın zamanda.
Yandex ve Google diyorum.
Tekrar denedim de social kısmını da aktif edince perplexity bayağı iyi çalışıyormuş Google ve Bing yerine perplexity kullanırım artık. Sources kısmından çıkan siteleri Google ile test ettim ve aynı siteler çıkıyor hemen hemen. Reddit'te üstte gözüktüğü için daha kolay arama motoru olarak.
Perplexity denedin mi?Bir türlü güzel bir arama motoru bulamadım. Whoogle deneyeceğim yakın zamanda.
- Makaleler
- 5
Hangi yönden sorduğuna bağlı. DuckDuckGo diyenler olmuş mesela. Google gibi kullanıcı verilerini çatır çutur satmasa da kesinlikle Google kadar gelişmiş değil.
Teknik açıdan en iyisi Google diye düşünüyorum.
Teknik açıdan en iyisi Google diye düşünüyorum.
Reend
Başarılı
AI Arama motorlarına pek sıcak bakmıyorum hocam.Tekrar denedim de social kısmını da aktif edince perplexity bayağı iyi çalışıyormuş Google ve Bing yerine perplexity kullanırım artık. Sources kısmından çıkan siteleri Google ile test ettim ve aynı siteler çıkıyor hemen hemen. Reddit'te üstte gözüktüğü için daha kolay arama motoru olarak.
Perplexity denedin mi?
Karşılaştırdım sources kısmında google ile aynı sonuçları veriyor, halisünasyonu da az gorüyor. Diğer kullanma nedenim de yalnızca akademik kaynaklarda arama yaptırtabiliyorsunuz öneririm
DuckDuckGo ama son zamanlarda biraz sonuçlarını sevmemeye başladım; fakat arama ile ilgili ayrıca bir işim olmadığı için pek de dikkate almıyorum. Arama motoru seçimini gizlilik odaklı ve yormayacak bir arama motoru olsun olarak bakıyorum. Bu da DuckDuckGo'yu iyi kılıyor. İleriki zamanlarda belki başka bir arama motoruna geçerim. Kendi sunucunuzu alıp kurabileceğiniz arama motorları var; belki onları kullanırım. Sunucu alıp kullanırsam, onda da sunucuyu public açık yaparım yüksek ihtimalle.
shockedblackguy
Üstün
Ne ödülü veriyor?Benim Bing ücretsiz yapay zeka ve ödül verdiğinden dolayı peki sizin favori arama motorunuz hangisi?
DuckduckGo veya Google.
CarrefourSA
Koton
Boyner
Roblox Robux
League of Legends RP
Diablo
Owerwatch parası
Hayır kurumlarına bağış vb
Daha detay icin bakabilirsiniz.