TurkNet GigaFiber en iyisi.

Türk Telekom, yurt dışı pingi iyi fakat kullanıcı tarafı saha rezalet.
Sansüronline anlatmaya gerek yok zaten :)

Hangi altyapı varsa o. Turknet varsa Turknet, Türk Telekom varsa Türk Telekom. TT altyapısında farklı firma kullanmak bana mantıksız geliyor. Çünkü yine TT ile muhatap oluyorsun.

Korkunç bir fiyat farkı var genelde 1'e 2.

Yani ben 20 TL için VDSL altyapı da TurkNet kullanmam şahsen. Kendi paketime göre yorumladım, gerçi bizim için bu kadar pahalı değil de yine de Turknet kullanmam. Altyapı sahibini kullanmak her zaman daha mantıklı geldi.

1745603374922.webp

1745603383742.webp

Yani ben 20 TL için VDSL altyapı da TurkNet kullanmam şahsen. Kendi paketime göre yorumladım, gerçi bizim için bu kadar pahalı değil de yine de TurkNet kullanmam. Altyapı sahibini kullanmak her zaman daha mantıklı geldi.

Eki Görüntüle 143644

Eki Görüntüle 143645

Zaten TurkNet de ateş pahası, fiberde çok daha ucuz firmalar var. Şehsen biz 100 megabit 374 TL'ye veriyoruz. Netspeed veya orisde benzer fiyatlara veriyor.

Hangi altyapı varsa o. Turknet varsa Turknet, Türk Telekom varsa Türk Telekom. TT altyapısında farklı firma kullanmak bana mantıksız geliyor. Çünkü yine TT ile muhatap oluyorsun.
1745604517295.webp
1745604534688.webp

"TurkNet 66 Mbps diyor, Türk Telekom ise bu konuda net bir hız belirtmedi. Ama normalde hızım 70 Mbps ve 14 Mbps upload'a sahibim. Sanırım her iki sağlayıcı için de altyapım var, emin değilim. Henüz fiber altyapım da yok.

Son düzenleme: