Geraltın kılıcı
Üstün
Türkiye ortalama bir ülke değil.Ortalama bir ülkenden kastın nedir? Türkiye, bence ortalama bir ülkedir ve sonuçlar ortadadır.
Ortalama ülke nedir?
Ortalama bir ülke benim kanaatimce toplumun çoğunluğunun gelişmiş olmasıdır.
Türkiye hakkında:
Türkiye ne yazık ki ortalama bir ülkenin gereksinimlerini sağlayamayan bir yapıya sahip çünkü, ülke çok karışık. Herkes birbirini silkmeye çalışıyor. Evvelinde bizim ülkecek bundan kurtulmamız lazım ve gelişimi anlatmamız/öğretmemiz lazım. Bu sebeple Demokrasi en iyi öğretmendir. Bilinçsiz bir topluma evvelinde bilinç verirsin ve silkilerek kendi oluşumunu yaratır. Mesela, Fransa bu günlere işkenceyle geldi ancak şu anda demokrat bir ülke. O vakit biz neden olmayalım? Düzgün bir devlet yapısı, düzgün bir eğitim (dinden tamamen arımış), düzgün dini kurumlar ve en önemlisi o dini kurumlar devlet yapısında olmayacaklar.
Aslında anlatmaya çalıştığım, devlette çalışan zeka yoksunlarının hatalarının bir bölümünü halkın düzeltmesini istememden kaynaklanıyor. Ekleme olarak din sistemini ayırmayı planlıyorum. Bu sebeple halk referandum ile belki seçim yapabilir diye düşündüm. Çünkü, devlet yapısı içerisinde bir din kuruluşu aşırı bir derecede sorun teşkil etmektedir.Almayayım, sağ ol.. Az ötede referandum yaparsan sevinirim. Midem bulanıyor da..