Yüz bin kere çürütülmediği gibi ortaya çürütülecek bir şey de atılmadı.Hangi yıldan yazıyorsun, türler arası geçişe örnek yok ne demek ya. Bu argüman nedense on yıllardır kullanılıyor ama yüz bin kere çürütüldü. Bilgilerini taze.
Detaylar
Kim cevapladı?Cortex
Başarılı
Neyi çürütelim? Bir savınız yok ortada. Binlerce bilim adamı kanıtları bulmuş binlerce makale yazılmış konu hakkında. Hâlâ gelmiş teker teker insanlardan kanıt bekliyorsunuz. Bu kadar tembel olmayın lütfen. Açın biraz okuyun, araştırın rica ediyorum.
Stebb
Uzman
O kadar absürt bir konumdasın ki çürütmek garip geliyor, herhangi bir arama motoruna ara geçiş formları yazarak görebileceğin bütün örnekler seni çürütür durumda zaten.
İnternette yok. Sizler de bilimsel makale okumadınız.Neyi çürütelim? Milyonlarca bilim adamı kanıtları bulmuş binlerce makale yazılmış konu hakkında. Hâlâ gelmiş teker teker insanlardan kanıt bekliyorsunuz. Bu kadar tembel olmayın lütfen. Açın biraz okuyun, araştırın rica ediyorum.
Cortex
Başarılı
İnternette yok. Sizler de bilimsel makale okumadınız.
Öyle miymiş ya? Vay arkadaş...
Bulsam var derim.O kadar absürt bir konumdasın ki çürütmek garip geliyor, herhangi bir arama motoruna ara geçiş formları yazarak görebileceğin bütün örnekler seni çürütür durumda zaten.
Cortex
Başarılı
Bulamamış olmanız yok oldukları anlamına gelmez, bakmayı bilmediğiniz anlamına gelir.
Hocam ben bulamadım o zaman siz yardımcı olun bana.Bulamamış olmanız yok oldukları anlamına gelmez, bakmayı bilmediğiniz anlamına gelir.
Cortex
Başarılı
Hocam ben bulamadım o zaman siz yardımcı olun bana.
Orion Bey ben gecenin on bir buçuğunda sizin yapmaya üşendiğiniz / yapmayı bilmediğiniz şey için saatlerimi size makale bulmakla mı geçireceğim? Sizce talebiniz mantık çerçevesinde mi? Sizin bu noktada kendi eksiklerinizi kapatmak isteyip konu hakkında kendinizi geliştirmeyi istemeniz gerekmiyor mu sizce de? Yapmayın rica ediyorum...
Madem bunu diyorsun, demek ki önceden araştırmışın, saatlerce uğraştırmaması lazım. 2 dk. almamalıdır. ya da bilmiyorsun ve araştıracaksın ondan saatlerce araştırıp bir yere varamayacaksın.Orion Bey ben gecenin on bir buçuğunda sizin yapmaya üşendiğiniz / yapmayı bilmediğiniz şey için saatlerimi size makale bulmakla mı geçireceğim? Sizce talebiniz mantık çerçevesinde mi? Sizin bu noktada kendi eksiklerinizi kapatmak isteyip konu hakkında kendinizi geliştirmeyi istemeniz gerekmiyor mu sizce de? Yapmayın rica ediyorum...
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-