Neyi çürütelim? Milyonlarca bilim adamı kanıtları bulmuş binlerce makale yazılmış konu hakkında. Hâlâ gelmiş teker teker insanlardan kanıt bekliyorsunuz. Bu kadar tembel olmayın lütfen. Açın biraz okuyun, araştırın rica ediyorum.
İnternette yok. Sizler de bilimsel makale okumadınız.

Hocam ben bulamadım o zaman siz yardımcı olun bana.

Orion Bey ben gecenin on bir buçuğunda sizin yapmaya üşendiğiniz / yapmayı bilmediğiniz şey için saatlerimi size makale bulmakla mı geçireceğim? Sizce talebiniz mantık çerçevesinde mi? Sizin bu noktada kendi eksiklerinizi kapatmak isteyip konu hakkında kendinizi geliştirmeyi istemeniz gerekmiyor mu sizce de? Yapmayın rica ediyorum...

Orion Bey ben gecenin on bir buçuğunda sizin yapmaya üşendiğiniz / yapmayı bilmediğiniz şey için saatlerimi size makale bulmakla mı geçireceğim? Sizce talebiniz mantık çerçevesinde mi? Sizin bu noktada kendi eksiklerinizi kapatmak isteyip konu hakkında kendinizi geliştirmeyi istemeniz gerekmiyor mu sizce de? Yapmayın rica ediyorum...
Madem bunu diyorsun, demek ki önceden araştırmışın, saatlerce uğraştırmaması lazım. 2 dk. almamalıdır. ya da bilmiyorsun ve araştıracaksın ondan saatlerce araştırıp bir yere varamayacaksın.