Sizce Google One hâlen alınabilir mi?

2 TB yıllık 500 TL'den 2.000 TL'ye çıktı. 2.000 TL'ye çıksa bile rakiplerinden daha ucuzu yok. Daha ucuzunu bulamadım.

Şöyle bir hesaplama yapsak:

Bu disk ortalama fiyatı aşağı yukarı aynı internette. Ben güvenilir olsun diye bu linki attım.

Bir de aylık 700 TL ödeyerek 10 TB alan aboneliği satın almış oluyorsunuz. Yıla vurunca pahalıya mı gelir yoksa? Hangisi daha iyi olur?

Not: Benim asıl amacım veri yedeklemek için hangisinin verdiği paraya değmesini sormak istedim aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlik riski hakkında ne düşünüyorsunuz, Google One için?
Çevrimiçi olan sistemlerde güvenlik riski her zaman vardır. Fiziksel depolamanın dezavantajı diskin fişi çekmesi oluyor, ikisi arasından seçim yapmak gerek. Ben içinde bulunduğumuz bu dünyada fiziksel disk almayı tercih ederdim, en azından aylık abonelik sistemi veya zam gelecek derdi yok.

Ne yazık ki Google One bu konuda rakipsiz. Ben de aylık 79 TL 200 GB olanı kullanıyorum. Fiziksel diske yedek alsak ve disk bozulsa zaten her şey bitiyor. Yapılabilecek pek bir şey yok.

Ben pcloud aldım 500GB yıllık 300 TL. Uygulaması stabil güzel işimi görüyor. Amacım telefonumda sürekli yer kaplayan video ve resimleri aktarmak. Şimdilik ucuz olarak ihtiyacımı karşıladığını söyleyebilirim. Ayrıca uygulaması ile Windows'ta disk olarak da tanıtabiliyorsunuz sistemi.

Proton teklif atmış. 1TB aylık $7.99 ve tüm servisler.
IDrive bir ara tek ödemeye ömür boyu hesap verdi. Ancak sadece Mobile için geçerli. Şuan 100GB 3 dolar yıllık Mobile için. 100 GB ücretsiz verdiğüni söyleyen servisler de var.

Turkcell'in uygulaması var Lifebox. 100 GB aylık 24 liraya geliyor en uygunu o. 250 GB 50 lira. Şimdi baktım yıllık aboneliği kaldırmışlar sanırım aylık alınabiliyor sadece.

Ayrıca bir Google One abonesiyim.
Siz kullanıyorsanız bizim kullanma sakıncamız olmaz o zaman.
Daha geçen gün bütün şifreler ele geçirildi. Ciddi bir güvenlik riski var, evet.
Fakat burada ters köşe yapıyor. Yapacak bir şey yok, kullanmaya devam.
Ben bulut depolamayı seçerdim. Tabi size bağlı, @Recep Baltaş'ın dediğine göre.

Google'dan cömerti yok, bu tartışılmaz gibi bir şey.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…