Ben Google One yanında Dropbox kullanıyorum. iPad üzerinden 1 yıllık, 3 TB, 700 TL civarına aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok gizli kalması gereken veriler yoksa şifreli 7z arşivi yapılarak TeraBox kullanılabilir aslında, devlet sırrı saklamadığım için şifreli arşiv yapıp TeraBox kullanıyorum ben.
Ücretsiz 1 TB'nin altında bir sebep vardır. Dikkat etmek lazım. Hele kullanıcı sözleşmesi okunması lazım.

Ben Google One yanında Dropbox kullanıyorum. iPad üzerinden 1 yıllık, 3 TB, 700 TL civarına aldım.
Hocam Dropbox Play Store'da 1 milyar kişi indirmiş. Ama tavsiye edeni duymadım. Nasıl bir şey bu?

Hocam DropBox Play Store'da 1 milyar kişi indirmiş. Ama tavsiye edeni duymadım. Nasıl bir şey bu?

Yani bende yeni kullanmaya başladım. Normal özel dosyalarımı Google One üzerinde, bilgisayarımdaki videoları, bazı yedekleri vs. DropBox üzerinde saklıyorum. Bende pek kullanan tavsiye eden görmedim çevremde.

Yani bende yeni kullanmaya başladım. Normal özel dosyalarımı Google One üzerinde, bilgisayarımdaki videoları, bazı yedekleri vs. DropBox üzerinde saklıyorum. Bende pek kullanan tavsiye eden görmedim çevremde.

Hocam şöyle düşündüm:
  • Microsoft kullananlar: Microsoft OneDrive
  • Google kullananlar(Android telefon, saat, televizyon vb. şeyler için): Google One
  • Apple kullananlar: iCloud
Diye düşünüyorum. Hepsinin bir ekosistemi var. Hepsi de birbirine bağlantılı. Böyle yapmak mantıklı olur mu?

Hocam şöyle düşündüm:
  • Microsoft kullananlar: Microsoft OneDrive.
  • Google kullananlar(Android telefon, saat, televizyon vb. şeyler için): Google One.
  • Apple kullananlar: iCloud.
Diye düşünüyorum. Hepsinin bir ekosistemi var. Hepsi de birbirine bağlantılı. Böyle yapmak mantıklı olur mu?

Hepsini kullanan biri olarak evet doğru olabilir 😅