Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
AI devralıyor artık ilk işsiz kalacak sektör olacağını düşünüyorum.
Ah be hocamAI devralıyor artık ilk işsiz kalacak sektör olacağını düşünüyorum.
Hiçbir şey bilmeyen birisi bile düşüncelerini yazıya dökerek neler neler yapıyor karalisteye al sen grafik işini. Başka ne iş olur bilemem.Ah be hocamböyle okunmadan yapılabilecek meslekler nelerdir sizce?
Son düzenleme:
TİG (Argon) kaynakçısı ol. Dünyanın heryerinde iş bulursun. Kazançları iyidir. Karışanın olmaz, insanla pek uğraşmazsın. İş sağlığı ve güvenliği konusunda da dirayetli olursan hiçbir sıkıntın olmadan gidersin.Ah be hocamböyle okunmadan yapılabilecek meslekler nelerdir sizce?
YouTube içeriği üretmek sizce mantıklı mıdır?TİG (Argon) kaynakçısı ol. Dünyanın heryerinde iş bulursun. Kazançları iyidir. Karışanın olmaz, insanla pek uğraşmazsın. İş sağlığı ve güvenliği konusunda da dirayetli olursan hiçbir sıkıntın olmadan gidersin.
xwa
Yetkin
YouTube Türkiye için ciddi bir içerik açlığı var, kitle var fakat izlenecek video yok. Malum herkes aynı içeriği ürettiğinden başka kanallardan izliyorlar ve geri planda kalıyor kanallar.
Özgün montajla güzel bir içerik çıkartırsanız neden olmasın?
Kendim oyunlar için gameplay videoları çeksem tutar mı acaba diye düşünüyorum.YouTube Türkiye için ciddi bir içerik açlığı var, kitle var fakat izlenecek video yok. Malum herkes aynı içeriği ürettiğinden başka kanallardan izliyorlar ve geri planda kalıyor kanallar.
Özgün montajla güzel bir içerik çıkartırsanız neden olmasın?
Yani youtube içerik üretmek için ekipman falan alman lazım, ki alırsın onları sorun değil. Fakat ne üreteceksin onu belirlemen lazım. Zamanla takipçin artar tabi. Gameplay falan tutmaz. Herkes çekiyor artık izlenme oranları yüksek değil.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-