Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
2000'den 2010 kadar.
- Makaleler
- 50
Facebook'ta fütursuzca Çete Savaşları ve Brain Buddies oynadığım dönemler... Onlardan sonra tabii asıl krallar olan City Ville, Social Empires, Bombom, Wild Ones, Sanalika, Empires & Allies çıktı. Çoğu insan için en iyi dönem bu kabul edilir ama benim için Çete Savaşları ve Brain Buddies.
Facebook'tan ayrı olarak Donanım Haber Forum'un prime dönemi, en iyi forum kültürünün olduğu dönem olabilir.
Facebook'tan ayrı olarak Donanım Haber Forum'un prime dönemi, en iyi forum kültürünün olduğu dönem olabilir.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
2000-2019 arası.
Facebook'ta fütursuzca Çete Savaşları ve Brain Buddies oynadığım dönemler... Onlardan sonra tabii asıl krallar olan City Ville, Social Empires, Bombom, Wild Ones, Sanalika, Empires & Allies çıktı. Çoğu insan için en iyi dönem bu kabul edilir ama benim için Çete Savaşları ve Brain Buddies.
Tam üstüne bastınız. Yıl 2006. Evimize ilk defa ADSL çektirmiştik. İlk üyelik açtığım forum olur kendileri. Hala arada girer bakarım. Ama arayüzü çok karışık. Bunaltıyor beni.
Son düzenleyen: Moderatör:
İtachi Uchiha
Yetkin
2012-2017 zamanları. Ondan sonra bozdu.
Bruhistan
Başarılı
2013-2015 zamanları iyiydi. Hiçbir site, sosyal medya oyun vs. VPN'li erişim engelli değildi. Youtube, Twitter, VK.com. Facebook rahatça istediğimiz zaman girebiliyorduk. Hatta o zamanlar abimle beraber GTA Vice City'yi, Half-Life 2'yi, Left 4 dead'ı 5 dakika içinde hemencecik indirebiliyorduk. 2016'dan sonra o şerefsizler bizim interneti 72 Mbps'den 2 Mbps hızına düşürüp her şeyi erişim engeli getirdiler.
TestamenT
Başarılı
Msn, mırc, hamachi, limewire, internet kafede tost çay söyleyip hesabına cs 1.5, fifa 2005, hilf life oynayıp, İsmail YK, Sentello dinlediğimiz yıllar desem çok mu nostaljik olur? İnternetin en güzel dönemi mi bilmiyorum ama benim en mutlu olduğum yıllardı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı