Saruman Paşa
Uzman
Psikiyatristiniz konu hakkında ne dedi?Ben bırakmaya çalışıyorum. Hem her gün yaparsan cinsel zevki de azaltıyor. Hem gördüm hem de psikiyatristimle konuştum.
Psikiyatristiniz konu hakkında ne dedi?Ben bırakmaya çalışıyorum. Hem her gün yaparsan cinsel zevki de azaltıyor. Hem gördüm hem de psikiyatristimle konuştum.
Benim dediğimi dedi hocam kısaca. Gerisi bana kalsın.
Aslında bu konu ile alakalı bir blog girdisi oluşturmak istiyorum, forumda kalsın. Fikir olsun diye açtım bu konuyu. Sürekli mastürbasyon konusu falan açılıyordu yeşil sitede. Yakında buralarda da başlar diye düşünüyorum. O açıdan geniş bir rehber tarzı konu açmak suretiyle belki insanları bu konuları açmaktan vazgeçirebilirim.Benim dediğimi dedi hocam kısaca. Gerisi bana kalsın.
İslam'a göre bu tarz kendini tatmin etme olayı günah evet.Günah diyorlarmış doğru mu bu mastürbasyon çekme olayı?
Kanka, o mastürbasyon günah diyen hocaların yediği haramları görsen mastürbasyon yaptığın için kendinle gurur duyarsın.Günah diyorlarmış doğru mu bu mastürbasyon çekme olayı?
Eğer günah olsaydı cehennem bana hazır olacak.Kanka, o mastürbasyon günah diyen hocaların yediği haramları görsen mastürbasyon yaptığın için kendinle gurur duyarsın.
Kuran'da öyle bir ayet falan yok. Sıkıntı olmaz bence.
Bağımlı değilim ama heralde ben de cennetten heralde 1-2 kat düşerim.
Günah diyorlarmış doğru mu bu mastürbasyon çekme olayı?