Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Yüksek ve içerik yok.
- Makaleler
- 5
Pahalı. Bu zımbırtılara para ödemeyi mantıklı bulmuyorum. Yabancıdizi sitesinde reklam engelleyici ile beraber kafam rahat 
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Pandemi zamanındaki çekiciliği kalmadı. Bundan dolayı bu fiyat yüksek ne yazık ki.
dewberry
Üstün
Netflix'i kullanan insanların ℅70'i öğrenci ve genç kesim diye düşünüyorum. Birçoğumuzun evindeki ekranların 4K destekli olduğunu varsayarsak 720p veya 1080p olan planın kalitesinde keyif almazsınız. Kaldı ki temel plan bile çok pahalı. İnsanlar ortak hesaplar alıyor veya 3-4 arkadaş bir kullanıyor.
Açıkçası ne olduğu bilinmeyen sitelerden film izlemek yerine kaliteli bir yer tercih edeyim diyorum ama bir film için her ay 379 TL vermek insanın zoruna gider. Hiç değilse YouTube premiumda ki gibi öğrencilere yönelik indirim veya kampanyalar düzenlenebilir.
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Aradığın filmin BLURAY olan versiyonu buradan indiriyorsun, bir daha izleyeceğin butun diğer kalitedeki filmler çöp suyu gibi gelmeeye başlayacak.
Parayı çöpe atarım daha iyi.
Geçen arkadaş Netflix'ten TV'de film açtı. Çamur gibi. Torrent'ten indirip açtım, cam gibi.
Geçen arkadaş Netflix'ten TV'de film açtı. Çamur gibi. Torrent'ten indirip açtım, cam gibi.
- Makaleler
- 1
Bence şu açıdan düşünürsen gayet ucuz. Bir iki film bile izlesem kâfi diyorum çünkü bu keyifsiz sinemada dandik filmler izlemektense yatağımda mışıl mışıl izliyorum. Sinemaya gitmek yerine netflix daha mantıklı.Netflix'i kullanan insanların ℅70'i öğrenci ve genç kesim diye düşünüyorum. Birçoğumuzun evindeki ekranların 4K destekli olduğunu varsayarsak 720p veya 1080p olan planın kalitesinde keyif almazsınız. Kaldı ki temel plan bile çok pahalı. İnsanlar ortak hesaplar alıyor veya 3-4 arkadaş bir kullanıyor.
Açıkçası ne olduğu bilinmeyen sitelerden film izlemek yerine kaliteli bir yer tercih edeyim diyorum ama bir film için her ay 379 TL vermek insanın zoruna gider. Hiç değilse YouTube premiumda ki gibi öğrencilere yönelik indirim veya kampanyalar düzenlenebilir.
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Parayı çöpe atarım daha iyi.
Arkadaşınızın TV'si ile veya en düşük paket alması ile alakası olamaz mı?
TV ile alakası yok. Para veriyorsam izleyebilmeliyim bence istediğim kalitede.Arkadaşınızın TV'si ile veya en düşük paket alması ile alakası olamaz mı?
Batur
Başarılı
Tekrar tekrar açıp izlediğim dizilerin çoğu kaldırıldığı için üyeliğimi iptal ettirdim, dürüst olacağım sırf üyeliği televizyon da crack sitelerden dizi açamadığım için almıştım ama onlar da kalkınca dizi izlemeyi kökten bıraktım.