Türkiye kütüphanesi zaten berbat ama hadi aldınız; izlemek için aldığınız dizi bitemeden başka bir servise 'transfer olur' ortada kalırsınız, manuel kalite ayarı olmaz hangi tarayıcıdan gireceğim ne yapacağım da 2k 4k hizmet alacağım diye uğraşırsınız, bi ss alayım arkadaşıma atayım dersiniz yayın açıp iki bölüm birlikte izleyelim dersiniz donanım ivmesi kapamakla uğraştırır, uygulaması son kullandığımda rezil ötesi berbattı, macOS için yıllardır ne bir uygulama ne web sitede hiçbir indirme yolu yok... Saymakla bitmiyor. Servisin kötülüğünden fiyata gelemedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Netflix'in Türkiye kütüphanesi gerçekten aşırı küçük. Yurt dışında amerikada vs. aradığınız ne varsa Netflix'te varken Türkiye'de aşırı dar bir katalogdan film izlemeye mahkum bırakılıyorsunuz. Bunun aynısı Amazon Prime'da da geçerli. Ne arasam yurt dışı versiyonlarında ya Amazon Prime'da ya da Netflix'te varken Türkiye versiyonlarında kesinlikle yok.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Çok pahalı olduğunu düşünmüyorum. Evet öğrencileri zorlayabilir ama çalışan herhangi birisi çok rahatlıkla alır.
İçerik konusunda ise aşırı kötü. İzleyebilecek düzgün bir şey kalmadı.
Ayrı olarak Türkiye'de Netflix ve Amazon'un saçma bir şekilde kaliteli içeriklere erişilememesi problemi de var. Bir dizi ya da film buluyorsun. Netflix ya da Amazonda var gözüküyor ama Türkiye'de yok. Param olmasına rağmen artık almıyorum. Gidiyorum korsan izliyorum.
İçerik konusunda ise aşırı kötü. İzleyebilecek düzgün bir şey kalmadı.
Ayrı olarak Türkiye'de Netflix ve Amazon'un saçma bir şekilde kaliteli içeriklere erişilememesi problemi de var. Bir dizi ya da film buluyorsun. Netflix ya da Amazonda var gözüküyor ama Türkiye'de yok. Param olmasına rağmen artık almıyorum. Gidiyorum korsan izliyorum.
İtachi Uchiha
Yetkin
2 yıl önce içerikler daha güzeldi. Şimdi içerik yok. Tek sorun içerik olmaması. Diğer ülkelerde tonlarca içerik var. Türkiye'ye gelince 0.