Netflix Sizce Netflix'in fiyatı çok yüksek değil mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 21931
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 935
  • Etiketler Etiketler
    sizce
Pahalı değil, cashbackleri de hesaba katınca ucuz bile denebilir. Öğrenci için 200-300 lira elinin kiridir.

İçindekilere göre pahalı. Sürekli ellerindeki film ve dizileri de kaybetmeleri çabası. Çoğu film ve dizi izlemeye bile değmez.

Aradığın filmin BLURAY olan versiyonu buradan indiriyorsun, bir daha izleyeceğin butun diğer kalitedeki filmler çöp suyu gibi gelmeeye başlayacak.

Parayı çöpe atarım daha iyi.
Geçen arkadaş Netflix'ten TV'de film açtı. Çamur gibi. Torrent'ten indirip açtım, cam gibi.

Bence şu açıdan düşünürsen gayet ucuz. Bir iki film bile izlesem kâfi diyorum çünkü bu keyifsiz sinemada dandik filmler izlemektense yatağımda mışıl mışıl izliyorum. Sinemaya gitmek yerine netflix daha mantıklı.

Parayı çöpe atarım daha iyi.
Geçen arkadaş Netflix'ten TV'de film açtı. Çamur gibi. Torrent'ten indirip açtım, cam gibi.

Arkadaşınızın TV'si ile veya en düşük paket alması ile alakası olamaz mı?

Tekrar tekrar açıp izlediğim dizilerin çoğu kaldırıldığı için üyeliğimi iptal ettirdim, dürüst olacağım sırf üyeliği televizyon da crack sitelerden dizi açamadığım için almıştım ama onlar da kalkınca dizi izlemeyi kökten bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…