PlayStation 4 GPU ile AMD Ryzen Z2 Extreme GPU Karşılaştırması, mimari, performans ve yetenekler açısından önemli farkları ortaya koyuyor:
Ben açıkcası pil tüketimi ve ısı konusunda hâlen endişeliyim. 😪 Ama yine de umutluyum. Sizdeki cihazı da unutmuşum. Haklısınız. Teknoloji ilerliyor. :)

Son düzenleme:
Bakın arkadaşlar, yabancı bir abimiz/kardeşimiz şöyle bir proje yapmış. PS4'ü alıp elde oynanabilir hale getirmiş, şarjı 1 saat 24 dakika gitse de müthiş bir iş çıkarmış. Hani bunu bir kişi yapabiliyorsa, bu adam gibi çokça, bu işlerden anlayan insan gücüne sahip Sony, bunun mislini yapar.

Bu arkadaş tek kişi yaptıysa Sony çok daha rahat yapar. Açıkçası PS4 donanımından daha verimli, güçlü ve daha iyi ısı performansına sahip el konsolunu yapabileceğini düşünüyorum şahsen. İlk kez yapmayacak Sony. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ufacık bir soğutma çözümü vardı bir tane teknoloji editörü tanıtmıştı, 4'ün minimal hâlini el konsoluna yerleştirip bence soğutma çok da dert olmaz. ROG Ally gibi bir genişlikte olursa çok satar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce oyun çıkarsın. PS5 için bir elin parmakları kadar oyun çıkardılar.
Bu diğer firmalara da bağlı. Tüm oyunları sadece Sony üretecek değil ya. Az oyun olduğu konusunda da katılıyorum. Abim büyük bir heyecanla PS5 satın almıştı. Daha 1 yılı dolmadan cihazda yapabilecekleri şey resmen bitti. En sonunda satıp oyuncu bilgisayarına geçti. Kaldı ki normalde kendisi kollarla oynamayı daha çok seven biri.

PS3 konsolundaki oyun çeşitliliği bile çok daha iyi. Ama PS3 oyunlarının PS4 ve PS5'e direkt getirmemelerine de şaşmayın çünkü PS3 bambaşka bir mimari kullanıyordu.

Piyasadaki tek güncel el konsolu ne? Switch. Adamların en büyük cazibesi ne? Nintendo exclusive oyunları ve çok oyunculu oyunları. Sony'de artık exclusive yok denecek kadar az, çok oyunculu oyun konusunda da çok zayıflar. Kısaca baştan kaybedecekleri bir sektöre gireceklerini düşünmüyorum.