- Makaleler
- 1
Dizi yazcaktım film yazmışım.Filmlerinde çok iş yok bence zaten, televizyon versiyonu en iyisidir.
Dizi yazcaktım film yazmışım.Filmlerinde çok iş yok bence zaten, televizyon versiyonu en iyisidir.
Herkesin favorisi farklıdır. Ama genel kanı, bu 3 dizinin tahtta olduğu yönünde.
Bu dizilerden hangisi en iyi diye sorsan cevap verirdim, ama hiçbiri en iyi Türk dizisi değil. Bana göre en iyi Türk dizisi "Prens." Eleştirilebilirim ama ben başarılı buluyorum.Arkadaşlar, çoğumuzun da bildiği ve Türk tarihinde özellikle yer edinmiş bazı diziler var. Kurtlar Vadisi, Ezel, Behzat Ç. vs.
Sizce bu dizilerden hangisi Türk tarihine damgasını vurmuştur? Fikirlerimizi paylaşalım.
Eki Görüntüle 59178
Eki Görüntüle 59179
Eki Görüntüle 59180
Herkesin favorisi farklıdır. Ama Türk halkının genel olarak üst seviyeye koyduğu diziler bu 3 dizi. Ben de bunların içerisinden Behzat Ç.’yi ayırıyorum. Behzat Ç.’de olan samimiyet, karakterlerin hayat hikayeleri çok dokunaklı.Bu dizilerden hangisi en iyi diye sorsan cevap verirdim, ama hiçbiri en iyi Türk dizisi değil. Bana göre en iyi Türk dizisi "Prens." Eleştirilebilirim ama ben başarılı buluyorum.