Sizce bu dizilerden hangisi Türk tarihine damgasını vurmuştur?

• Behzat Ç.

Oy: 10 22,7%
  • Ezel

Oy: 8 18,2%
  • Kurtlar Vadisi

Oy: 26 59,1%

• Oy verenlerin toplamı
    44
Arkadaşlar, çoğumuzun da bildiği ve Türk tarihinde özellikle yer edinmiş bazı diziler var. Kurtlar Vadisi, Ezel, Behzat Ç. vs.
Sizce bu dizilerden hangisi Türk tarihine damgasını vurmuştur? Fikirlerimizi paylaşalım.

Eki Görüntüle 59178
Eki Görüntüle 59179
Eki Görüntüle 59180
Bu dizilerden hangisi en iyi diye sorsan cevap verirdim, ama hiçbiri en iyi Türk dizisi değil. Bana göre en iyi Türk dizisi "Prens." Eleştirilebilirim ama ben başarılı buluyorum.

Bu dizilerden hangisi en iyi diye sorsan cevap verirdim, ama hiçbiri en iyi Türk dizisi değil. Bana göre en iyi Türk dizisi "Prens." Eleştirilebilirim ama ben başarılı buluyorum.
Herkesin favorisi farklıdır. Ama Türk halkının genel olarak üst seviyeye koyduğu diziler bu 3 dizi. Ben de bunların içerisinden Behzat Ç.’yi ayırıyorum. Behzat Ç.’de olan samimiyet, karakterlerin hayat hikayeleri çok dokunaklı.

Özellikle de şu sahne, gerçekten bana çok dokunmuştu.

Şahsi fikrime göre hepsi çöptür. Bu kadar gergin bir ülkede mafya dizilerinin ünlü olması iyi değil. Sokakta silahla gezen tipler ortaya çıkıyor bu diziler yüzünden.

Öğretmen haricinde TV'de hiçbir Türk dizisini tam olarak izlemedim. Gayet iyi bir diziydi bana kalırsa, kendisini izlettiriyordu. Dokuzuncu bölümde final yaptılar zaten, tadında bıraktılar.
İnternet dizisi olarak beğendim Türk dizileri de var; Alef, Atiye ve Saygı kendilerini izlettiren, belli bir kalitenin üzerinde yapımlar bana kalırsa.