Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Dogallik olarak Behzat C cok iyidir, Behzat C izlerken dizi degil de gercek hayattan video kesitleri izliyormus gibi hissediyorsunuz, o yuzden cok iyi ancak Turk dizi tarihinin bana gore en iyi dizisi Kurtlar Vadisi'dir ancak sunu soylemeliyim ki Ezel de Kurtlar Vadisi de harcanmistir. Ezel'in hikayesi cabuk bitti, bir anda 2. sezonda hikaye Ezel'den Ramiz'e gecti, Kurtlar Vadisi ise Osman Sinav'in ayrilmasindan sonra kalite dususu yasadi. Iki dizi de potansiyelinin cok ustundeydi ama maalesef Turkiye sartlarindan oturu hezimete ugradi.
Ben hepsinin arasindan Ezel'i secerim ama bence 3 dizi de kendi turlerinde Turk dizi tarihinin en iyi dizileri.
- Makaleler
- 1
En iyisi bence Kurtlar Vadisi'dir ama Behzat Ç. 78. bölümdeki ortamı hiçbir dizide görmedim. Mükemmel bir bölümdü, gece izlemiştim.
Star TV Behzat Ç. Ezel ile kapışır. Kurtlar Vadisi benim şahsen hiç ilgimi çekmedi, daha çok politik bir dizi bence.
Yorumumu genel olarak Kurtlar Vadisi şeklinde değiştiriyorum. O dizi bambaşkaydı.
- Makaleler
- 1
Behzat Ç dizisindeki karakterleri beğenmiştim ama listedeki hiçbir filmi bitirmedim. 
Filmlerinde çok iş yok bence zaten, televizyon versiyonu en iyisidir.Behzat Ç dizisindeki karakterleri beğenmiştim ama listedeki hiçbir filmi bitirmedim.![]()
Hayattan bıktım
Uzman
Bana göre Avrupa Yakası ama listeye göre Kurtlar Vadisi'ni seçerim. Bütün olarak ele aldığımızda diğerlerinden bir tık önde duruyor.