xxxZAURxxx 31 Uzman Katılım 6 Nisan 2026 Mesajlar 117 Beğeniler 116 Yer Azerbaycan 22 Haziran 2026 #11 Mamistv1 dedi: Ne kullanıyorsunuz aktif olarak hocam? Genişletmek için tıkla... Zorin OS ohh mis gibi. Boşta 1gb ram kullanımı. Sence ben bundan sonra windows yüzüne bakarmıyım?
Mamistv1 dedi: Ne kullanıyorsunuz aktif olarak hocam? Genişletmek için tıkla... Zorin OS ohh mis gibi. Boşta 1gb ram kullanımı. Sence ben bundan sonra windows yüzüne bakarmıyım?
NeonDragon 1 Başarılı Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 133 Çözümler 1 Beğeniler 42 23 Haziran 2026 #12 xxxZAURxxx dedi: Zorin OS ohh mis gibi. Boşta 1gb ram kullanımı. Sence ben bundan sonra windows yüzüne bakarmıyım? Eki Görüntüle 259315 Genişletmek için tıkla... Keşke iş için kullandığımız programlar Linuxda çalışsada bizde Windowsdan vazgeçsek
xxxZAURxxx dedi: Zorin OS ohh mis gibi. Boşta 1gb ram kullanımı. Sence ben bundan sonra windows yüzüne bakarmıyım? Eki Görüntüle 259315 Genişletmek için tıkla... Keşke iş için kullandığımız programlar Linuxda çalışsada bizde Windowsdan vazgeçsek
xxxZAURxxx 31 Uzman Katılım 6 Nisan 2026 Mesajlar 117 Beğeniler 116 Yer Azerbaycan 23 Haziran 2026 #13 NeonDragon dedi: Keşke iş için kullandığımız programlar Linuxda çalışsada bizde Windowsdan vazgeçsek Genişletmek için tıkla... Linux`un gelişim hızı son zamanlarda baya hızlı ilerliyor. İş için kullanılan programlar da uyum sağlar yakın zamanlarda. Ben en fazla Corel Draw programının çalışmasını bekliyorum. Çok süper olur.
NeonDragon dedi: Keşke iş için kullandığımız programlar Linuxda çalışsada bizde Windowsdan vazgeçsek Genişletmek için tıkla... Linux`un gelişim hızı son zamanlarda baya hızlı ilerliyor. İş için kullanılan programlar da uyum sağlar yakın zamanlarda. Ben en fazla Corel Draw programının çalışmasını bekliyorum. Çok süper olur.