Çok sanmam. GTK3'de mi kalacaksınız? GNOME projesi çok hızlı evrilen bir proje. X11'den desteği tamamen kesmeye hazırlanıyorlar. Wayland'a tamamen geçecekler. GTK5 üzerine daha da ağır gelecek büyük ihtimal. Optimizasyon yapsanız dahi işlevinden çok kaybeder diye düşünüyorum.
Debian'ın Trixie sürümünün stabil sürümü geldiğinde kullandığı GNOME ve GTK sürümüne odaklanacağız. Eee bir zahmet gelecekte çıkacak Pi cihazların işlemcisi de bunlara ayak uydursun. 🙂

O esnada Pi'ye yüklenen Ubuntu 24.04 Desktop: Performans umrumda bile değil. Bu arada bir gün herkes SNAP olacak. 😃

Debian'ın Trixie sürümünün stabil sürümü geldiğinde kullandığı GNOME ve GTK sürümüne odaklanacağız. Eee bir zahmet gelecekte çıkacak Pi cihazların işlemcisi de bunlara ayak uydursun. 🙂

O esnada Pi'ye yüklenen Ubuntu 24.04 Desktop: Performans umrumda bile değil. Bu arada bir gün herkes SNAP olacak. 😃
Flatpak'ları destekliyorum. Appimage'de fena değil. Paket yöneticileri de fena değil. Benim tercihim bütün sistemi derlemek. Gentoo kurun siz. :hehehe:

Flatpak'ları destekliyorum. Appimage'de fena değil. Paket yöneticileri de fena değil. Benim tercihim bütün sistemi derlemek. Gentoo kurun siz. :hehehe:
Flatpak ve Appimage'a zaten bir şey demem isteyen kullanır isteyen kullanmaz. Ama Windows'daki Edge zorbalığını biliyor musun? Heh. Ubuntu'da da SNAP zorbalığına başladılar. Öyle istersen kullan falan yok, ellerinden gelse kullanmak zorundasın diyecekler. Biz en sonda Ubuntu'dan tamamen vaz geçip projeyi Debian'a taşıdık. SNAP ile bizi tamamen kanser ettiler.

Şunu bir deneyelim bakalım...

Başlıksız-1 kopya.webp

Son düzenleyen: Moderatör: