4729

Çalışkan
Arkadaşlar eskilere bakıyorum. İnsanlar ne kadar mutluymuş. Özellikle 2000 ve 2013 arasını aklı başında genç olarak yaşamayı çok isterdim. Şu an izlediğim dizilere, sevdiğim müziklere bakıyorum hep bu tarihler arasında. Aslında kabataslak girdim konuya ama forumda yaşı büyük insanlar varsa beni anlayacaklardır. Şu an yaşadığım hayata bakıyorum. İnsanların yüzünde yalandan gülümseme bile yok. Sadece ekonomi değil bu. Başka bir çöküntü. Örnek vermek gerekirse o zamanın İnternet Çağı bile daha kaliteliymiş. Facebook'un ilk zamanları, MSN dönemleri, Twitter'ın var olduğu ama cılız kullanıldığı dönemler. Televizyon programlarından örnek verecek olursak Okan Bayülgen'in gece programları, Beyazshow'un Prime zamanları, gençlerin doya doya gittiği konserler. En güzel diziler bile o tarihler arasında yapılmış. Avrupa Yakası, Kurtlar Vadisi(Pusu), Behzat Ç, Ezel, Kuzey Güney. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum?

Kesinlikle evet. Keşke 1080 Ti'ın popüler olduğu dönemlerde şöyle bir 18 19 yaşlarında olsaydım. En güzel dönemler olabilir. Şu anda yaşadıklarımızdan daha az mental hasarla kurtulabilirdim eğer böyle bir senaryo olsaydı.

Hayatımdan ve özellikle gittiği yönden tamamen memnunum ama 2006 yerine 1986 yada 1996'da doğmayı tercih ederdim sanırım. Ya da belki de şu an doğmam iyi olmuştur. Bir sürü olasılık var bilemeyiz.

Kesinlikle evet. Keşke 1080 Ti'ın popüler olduğu dönemlerde şöyle bir 18 19 yaşlarında olsaydım. En güzel dönemler olabilir. Şu anda yaşadıklarımızdan daha az mental hasarla kurtulabilirdim eğer böyle bir senaryo olsaydı.
O dönem de teknoloji ucuz değildi ama daha erişebilirdi. Belki 1080 Ti alamazdım ama 1050 Ti veya 1060 3GB'ı rahatlıkla alabiliyordum ki 1050 Ti almıştım. Yarı zamanlı çalışarak almıştım sanırım. Tam emin olamıyorum...

O dönem de teknoloji ucuz değildi ama daha erişebilirdi. Belki 1080 Ti alamazdım ama 1050 Ti veya 1060 3GB'ı rahatlıkla alabiliyordum ki 1050 Ti almıştım. Yarı zamanlı çalışarak almıştım sanırım. Tam emin olamıyorum...

Ya isterse bende direkt bilgisayar olmasın. Umurumda değil (zaten o dönemlerde de i3-2100 + HD6390'lı sistemim vardı). Genel olarak hayatın Prime olduğu dönemlerdi o zamanlar.

Şöyle 2008-12 arasında 18-19 olmak lazımmış bence. Benden 4-8 yaş büyüklere bakıyorum ve iş güç sahibi olmuş hepsi, evlenen çoluğa çocuğa karışan var. Bizim nesile bakıyorum, 25 yaşında daha okuyor herkes. Eve geçince LoL, CS, FIFA falan oynayalım diye sözleşiyorlar. (ben dahil)