Benim yaptığımın abartı olduğunu kabul ediyorum. Benim size "abartı olmuş" diye yorum yaptığım kısım beni koyu asosyal/işsiz zannettiginiz/varsaydiginiz kısımdı. Beni yanlış anladınız.Hocam bir hayali karakterden utanıp onun yüzüne bakamıyorsun, abartan ben değilim. Biraz dışarıdan izle kendini. Kalbini kırdıysam kusura bakma da bunlar neler hissettiğimdi, abartı değil.
Detaylar
Kim cevapladı?Demek ki yeterince buyumemisim ha? Sizin düşünceniz saygı duyarım. Aldım mesajı, sağ olun
- Makaleler
- 10
Yani benim de sevdiğim karakterler var ama aşık olmak bir hastalık. Hazbin hotelden luciferı çok severim ama aşığı değilim. Aynı şekilde kız karakter örnek vermem gerekirse Black Clover secre swallowtail olabilir. En yakın zaman psikiyatriyi ziyaret etmenizi öneririm.
Açıkcası bu tür kurgusal karakterlere ilgi duyma, aşık olma gibi durumlar geçici oluyor. Yani 1 sene bile geçse 2-3 sene bile geçse unutuluyor. Zaten sen de bir süre unutmuşsun, tekrar görünce tekrar ilgini çekmiş. Bir süre sonra yine unutursun. Konunun başlığına cevap olarak ise eğer ki kendin bir zarar görmemişsen sorun yoktur. Zaten bu arkadaşlarını çok etkilemez.Demek ki yeterince buyumemisim ha? Sizin düşünceniz saygı duyarım. Aldım mesajı, sağ olun![]()
Kendim bir zarar görmedim şahsen bu durumdan. Zarar görsem ailem de bundan daha önceden haberdar olurdu ve garanti psikiyatrilik olurdum zaten. Ama bu durumun şu an için kötü bir yan etkisi yok.Açıkcası bu tür kurgusal karakterlere ilgi duyma, aşık olma gibi durumlar geçici oluyor. Yani 1 sene bile geçse 2-3 sene bile geçse unutuluyor. Zaten sen de bir süre unutmuşsun, tekrar görünce tekrar ilgini çekmiş. Bir süre sonra yine unutursun. Konunun başlığına cevap olarak ise eğer ki kendin bir zarar görmemişsen sorun yoktur. Zaten bu arkadaşlarını çok etkilemez.
Yoksa sorun yoktur. Eğer ki sorun çıkarsa psikiyatri değil psikoloğa git. İlaç kullanmak için bir sebebin yok.Kendim bir zarar görmedim şahsen bu durumdan. Öyle olsam ailem de bundan haber olurdu ve garanti psikiyatrilik olurdum zaten. Ama bu durumun şu an için kötü bir yan etkisi yok.
Yoksa sorun yoktur. Eğer ki sorun çıkarsa psikiyatri değil psikoloğa git. İlaç kullanmak için bir sebebin yok.
Tamamdır, sağ olun.
Rogue
Uzman
Kardeşim belli ki yaşın küçük, ergenlikte doğal böyle şeyler büyüyünce geçer üstteki arkadaş doğru söylüyor yaşın küçük diye aşağılamaya çalışmıyor yani.
Bir de Casus kızlar ne yahu? Biz eskiden Samurai Jack, Ben 10, Johnny Bravo, Tom ve Jerry falan izlerdik şimdikiler ne izliyor böyle cidden kötü döneme denk gelmişsiniz
Bir de Casus kızlar ne yahu? Biz eskiden Samurai Jack, Ben 10, Johnny Bravo, Tom ve Jerry falan izlerdik şimdikiler ne izliyor böyle cidden kötü döneme denk gelmişsiniz
Yok yok ben de saygı duydum zaten adamın düşüncesine. Bilmeyenler için yaşım 17, profilimden de gorebilirdiniz aslında kaç yaşında olduğumu.Kardeşim belli ki yaşın küçük, ergenlikte doğal böyle şeyler büyüyünce geçer üstteki arkadaş doğru söylüyor yaşın küçük diye aşağılamaya çalışmıyor yani.
Eleştirdiğin seriyi git bir daha araştır kanka. Allah rızası için. Yoksa gelip de burada atıp tutma, rica ediyorum. İsteyen istediğini sever, bu konuda bir sorun varsa medenice tartışalım. Sevdiğim şeye saygı duymayacaksaniz bir kıymeti yok bu dediklerinizin.Kardeşim belli ki yaşın küçük, ergenlikte doğal böyle şeyler büyüyünce geçer üstteki arkadaş doğru söylüyor yaşın küçük diye aşağılamaya çalışmıyor yani.
Bir de Casus kızlar ne yahu? Biz eskiden Samurai Jack, Ben 10, Johnny Bravo, Tom ve Jerry falan izlerdik şimdikiler ne izliyor böyle cidden kötü döneme denk gelmişsiniz![]()
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-